Maria Nila

pr. side
1 til 24 af 135
1 2 3 4 5
6

Maria Nila

Maria Nila er en svensk virksomhed, som producerer hårprodukter. Maria Nilas produktion og hovedkontor er beliggende i Helsingborg. Alle produkterne bliver produceret i Sverige. Virksomheden har også eget laboratorium og egen udviklingsafdeling. Filosofien omkring produkterne, er at det skal være produkter af høj kvalitet. Brandet er særligt kendt, for at fokuserer på bæredygtighed, og alle produkterne er 100 % veganske og cruelty free. Derudover er Maria Nila produkterne uden sulfater og parabener.

Maria Nila har lavet en række hårplejeserier og forskellige stylingprodukter, der er tilpasset ethvert behov. Udover hårpleje og stylingprodukter, så er Maria Nila også kendt for deres farvebomber. Maria Nila Colour Refresh laves i en masse forskellige farver og nuancer. Samtidig med at farvebomberne virker opfriskende på hårfarven, så plejer de samtidig håret.

Maria Nila shampoo

Der er mange forskellige hårtyper, og derfor er det en god idé at udvælge sin shampoo efter egen hårtype. Maria Nilas shampooer er lavet, så de er tilpasset håret alt efter det behov serien skal dække. Ingredienserne i de forskellige produkter, er tilpasset serien og de egenskaberne produkterne har.

Det gør det derfor muligt for dig at vælge en Maria Nila shampoo, der er specielt tilpasset til din hårtype. Maria Nila har lavet følgende serier til håret: Structure Repair, Sheer Silver, Head & Hair Heal, Lominous Colour, True Soft og Pure Volume.

Maria Nila tørshampoo

Udover shampoo og conditioner er Maria Nilas tørshampoo utroligt populær. Den er lavet til at modvirke fedtet hår, og opfrisker håret, så det er muligt at springe en hårvask over. Produktet fjerner overskydende fedt fra håret og hovedbunden, samtidig med at give volumen. Produktet indeholder Colour Guard Complex, som er med til at reducere det farvetab, som forekommer ved hårvask eller andet slid på håret.