Macadamia

pr. side
1 til 24 af 28
1 2
2

Macadamia

Macadamia er et professionelt brand, der lyn hurtigt blev en favorit verden over. Produkterne indeholder unikke olier, som giver fantastiske resultater allerede ved første brug.

Alle produkterne indeholder macadamianøddeolie og arganolie, der begge er kendt og elsket for deres plejende egenskaber, der kan få det mest genstridige hår blødt og glansfuldt.

Macadamiaolie indeholder en stor mængde af omega 7, som giver fugt og næring til håret samt styrker den naturlige balance i hårbunden. Nogle steder går man sågar så langt som at kalde macadamia- og arganolie for flydende guld. I Marokko har de lækre og virkbare olier været brugt generation efter generation.

I produkt serien kan man finde både hårmasker, shampoo, conditioner, stylingprodukter og meget mere. Nogle af vores favoritter er blandt andet Nourishing Moisture Masque, Blow Dry Lotion, Nourishing Moiture Oil Spray og Foaming Volimizer. For at være helt ærlig, så er det svært at vælge. Alle produkterne er lækre, luksuriøse og dufter skønt! Du bliver ikke ked af både at have shampoo, conditoner, hårkur og styling produkter fra dette mærke.

Du har måske før stiftet bekendtskab med de fine flasker, det kan være fordi Macadamia er et anderkendt frisørmærke flere saloner har taget ind og bruger. Uanset, hvilken hartype du har er Macadamia et godt valg. De mange alsidige produkter sørger for et sundt, glansfuldt hår og en glad hovedbund.