Køb Efter

M2 Beauté

pr. side
11 vare(r)
1

M2 BEAUTÉ

Stifterne bag M2 Beaute hedder Elke Moysies og Marci Marrek. Brandet er et tysk firma beliggende i Köln. Idéen til M2 Beauté startede, da de to veninder spottede et voksende behov for effektiv kosmetik med aktive ingredienser, som et alternativ til kirurgi. I 2007 blev venindernes idé og mål gjort til virkelighed. Det første produkt der kom på markedet, var M2 Beauté Eyelash Activating Serum. I dag er produktsortimentet udvidet med adskillige produkter, der har forskellige formål. M2 er i dag mest kendt for deres bestseller, som er øjenvippeserummet. Udover serummet til øjenvipperne, har de også udviklet et serum til øjenbryn. Begge produkter stimulerer væksten i hårsækkene.

I de aktive sera benytter M2 Beauté stoffet MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal), som har en anderledes virkning, end det aktive stof prostaglandin, der bliver anvendt i lægemidler mod grøn stær. Du kan som forbruger derfor trygt anvende produktet, da det er videnskabeligt bevist, at MDN ikke har nogen virkning på cellernes prostagladin-receptorer.

Alle produkterne fra M2 beauté indeholder en kosmetisk formel, som både kvinder og mænd kan anvende med tryghed. Formlen er godkendt til kosmetisk brug i hele EU, og udviklet og produceret i Tyskland. Produkterne har fået karakteren ’’yderst god’’, efter den dermatologiske test.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 serum er ideelt til dig, der ønsker lange, smukke og fyldige øjenvipper. Er du en af dem, der altid har været misundelig på dem, der er beriget med lange vipper? Så kan M2 beaute eyelash serum hjælpe dig. Det er et serum, som er et kosmetisk produkt. Produktet indeholder det aktive stof MDN. Når stoffet anvendes på øjenvipperne, trænger ingredienserne ind i hårsækkene og stimulerer hårene, så de begynder at vokse. Udover at serummet får vipperne til at vokse, så bliver vipperne også fyldigere og mørkere. Samtidig plejer serummet vipperne.

M2 Beaute skal anvendes om aftenen, som en flydende eyeliner, efter du har fjernet din mascara og øjenmakeup. Efter brug af serummet regelmæssigt i 6-8 uger, er det muligt at se resultater. Der kan i nogle tilfælde gå op til 16 uger før, det er muligt at se det endelige resultat.