M2 Beauté

pr. side
1 vare(r)
1

M2 BEAUTÉ

Du har nok allerede hørt om den populære m2 serum, som fremmer øjenvippernes vækst effektivt. Det effektive øjenvippe serum indeholder den aktive og virkbare ingrediens Methylamido Dihydre Noralfaprostal der får øjenvipperne til at vokse.

Den populære ingrediens blev tilfældigt opdaget som en bivirkning til lægelige øjendråber, hvor patienternes øjenvipper endte med at vokse ualmindeligt hurtigt – hvilket er meget rart, for os der ikke er udstyret med fantastiske vipper.

M2 BEAUTÉ serum til øjenvipper gør ikke kun vipperne længere, det gør dem også tykkere og mere fyldigere så vipperne ser mere tætte ud. Slip helt for bøvlet med kunstige øjenvipper og få smukke fyldige vipper med m2 eyelash serum.

M2 serummet påføres, om aftenen, som flydende eyeliner efter du har fjernet din mascara og øjenmakeup. Behandlingstiden variere fra person til person men mange oplever synlige resultater allerede efter 2 uger.

Produkterne fra M2 overholde alle EU’s skrappe krav til kosmetik. Vi anbefaler dog stadig at man holder sig til brugsvejledningen.