Listerine

pr. side
6 vare(r)
1

Listerine

Listerine startede allerede tilbage i 1879, hvor Joseph Lawrence og Jordan Lambert udviklede et antiseptisk middel der lynhurtigt viste sig at være effektiv til at bekæmpe dårlige ånde og plak.

I dag er Listerine et af de mest kendte og betroede mærker inden for muldskyld og de har modtaget flere internationale kvalitetsstempler for sin veldokumenterede egenskaber til at fjerne plak.

Det er ikke altid nok blot at børste tænderne for at komme bakteriefloraen i munden til livs - heller ikke selvom du er grundig. Tandbørsten kan bare ikke nå ind alle steder. Det er her Listerine kommer ind i billedet. Listerine kan, med sin flydende form, komme ind og rundt alle de steder tandbørsten ikke kan nå. Listerines slogan er derfor meget passende Tandbørsten tager det meste - Listerine tager resten.

Produkterne kommer i flere forskellige smasvarianter. Vores favoritter er blandt andet Total Care Sensitive, Cool Mint og Zero. De har alle til fældes at de giver super frisk ånde, fjerner bakterier og beskytter mod tandkødsbetændelse.