LE MINI MACARON

pr. side
1 til 24 af 54
1 2 3
3

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron blev udviklet til at gøre det nemt, og hurtigt selv at lave en smuk gel manicure. Le Mini Macaron har en vision om, at alle kvinder og piger, skal have mulighed for at lave gelmanicure. Hvorfor bruge en masse tid og penge på at få lavet negle, når du selv kan lave gele negle hurtigt og billigt derhjemme? Med Le Mini Macaron får du en flot og skinnende finish, der holder op til flere uger. Le Mini Macaron 3i1 gel polish kombinerer basecoat, farve og topcoat i én neglelak, som gør lakken holdbar i op til 10 dage. Vælg mellem et sæt af flere gelfarver, eller køb neglelakken enkeltvis. Den lille LED lampe, kan gøre det nemt og hurtigt at lave negle, også mens du er på farten. Med LED lampen tørrer dine negle allerede efter 30 sekunder.

Manicure

Lav din egen manicure-behandling med Le Mini Macaron. Det er vigtigt at vide, at produkterne fra Le Mini Macaron ikke fungere ligesom en almindelig neglelak. Du skal derfor bruge neglelakkerne på en anden måde, end du måske er vant til. Her hos Klubklub sælger vi neglelakkerne enkeltvis, eller i sæt med priser helt ned til 69 kr., hvis du er klubmedlem.

Anvendelse af Le Mini Macaron

1. Fil let overfladen på dine negle, så vil lakken klæbe bedre.

2. Første lag af lakken, skal påføres i et tyndt lag. Le Mini Macarons er basecoat i lakken, og derfor fungere første lag som grundlakken, som er med til at forlænge gele neglelakkens holdbarhed

3. Put neglen ind i LED lampen og tryk på knappen. Lad Neglen sidden under lampen i 30 sekunder.

4. Andet lag påføres i et tykkere lag end første lag med bløde penselstrøg.

5. Afslut processen ved at putte neglene ind i LED lampen én efter én og vent i 30 sekunder igen.

Wuallah – så er du færdig.