Køb Efter

Lacoste

pr. side
1 til 24 af 49
1 2 3
3

Lacoste

Lacoste er et fransk modehus, der især er kendt for deres poloshirts med den grønne krokodille men brandet er faktisk meget mere end dét. Lacoste laver utroligt vellykkede dufte både til kvinder og mænd. Brandet blev grundlagt tilbage i 1933 og har derfor en lang historie med design og traditioner bag sig. Lacoste er skabt af tennisspilleren René Lacoste, der gik under navnet Krokodillen. Det er herfra logoet og kendetegnet, krokodillen, er opstået.

Alle Lacostes dufte, både parfumer, deodoranter og EDT har et sporty touch ved sig. Duftene er friske og det kommer til udtryk både i noterne og i flakonernes design.

Til mændene har Lacoste skabt flere hits. Én af vores favoritter er Lacoste Live parfumen der er kendt for den kvadratiske form flakonen har. Den herreduft der nok er aller mest kendt er den grønne Lacoste Essential, der både kommer i en parfume og en deodorant.

Til Kvinder er det især Lacoste Touch of Pink, der er blevet en bestseller. Vi har dog også både Lacoste Femme og Lacoste Sensuelle