KMS California

pr. side
1 til 24 af 71
1 2 3
3

KMS California

KMS California blev startet i 1976 af Jamey Mazotta der til daglig var biokemiker. Jamey havde en passion for at skabe hårproukter. Allerede året efter har de en engelsk distributør og herfra tager det fart og KMS California bliver et internationalt brand.

I 1996 vinder KMS California flere priser for deres roste Molding Paste og bliver dermed en favorit i hele branchen. De første serier der bliver udviklet er Flat Out og Curl Up, der begge kommer på markedet i slut 90'erne. Begge serier er stadig solgte i dag - begge serier er dog blev opdateret og videre udviklet som tiden er gået.

KMS California har udviklet en ny og innovativ teknologi de kalder IOPS - Inside Out Perfecting System. Systemet er kraftfuldt og nærende og før det muligt for de genopbyggende ingredienser at trænge dybt ind i håret. I de nye formler har man kombineret naturlige ingredienser i en spændende kombination af vanilje, aloe vera, mint og appelsin. Disse naturlige ingredienser er selvfølgelig kombineret med IOPS. Resultatet er et glansfuldt sundt hår der er genopbygget indefra.

I vores store KMS California sortiment finder du mere end 10 serier der er omhyggeligt udvalgt på baggrund af deres fordele til de forskellige hårtyper og behov. Du kan derfor finde en serie, fra brandet, der dækker de behov og ønsker du måtte have.

De ultimative bestsellere kommer fra styling serien HairPlay. Prøv fx. Sea Salt Spray, Molding Paste, Dry Wax eller Dry Touch-Up