Køb Efter

Klorane Tørshampoo

pr. side
3 vare(r)
1

Klorane

Er et fransk mærke, der har eksisteret igennem 50 år. Den første tørshampoo blev skabt i 1971. Det er startet af Pierre Fabre, han havde en stor passion for planter og hvordan man kunne bruge dem til sundhedsfremmende effekter til skønhedsprodukter. Derfor begyndte han og eksperimentere på hans lille apotek i Sydfrankrig. Da han udviklede det første produkt, var sådan firmaet Klorane blev til.

Konceptet er baseret på brugen af rene botaniske ingredienser. Dette mærke laver deres produkter ud fra havremælk som vil suge de overskydende olier i løbet et par minutter. Samtidig giver det volumen og giver håret struktur.

Klorane dry shampoo
Er en tørshampoo der han hjælpe det mest fedtede hår til at virke rent og se nyvasket ud. Tørshampooen findes både i en variant til mørkt og lyst hår.

Farvet hår har stor gavn af tørshampoo, farvebehandlingen holder længere, ved at bruge tørshampoo en gang i mellem til fordel for at vaske farven ud.

Tørshampoo er også godt til naturligt hår, så man kan springe en hårvaske over, så håret ikke bliver tørret ud og får gavn af nogle af de olier hovedbunden som den selv producere.

Det er smart at bruge efter have været i fitness eller en dag man er kommet til at sove lidt for længe.