Vitaminer til børn

Undskyld!

Der er desværre ingen produkter der matcher din søgning.
Tjek gerne for stavefejl og prøv igen.

Søger du et specifikt produkt, er du velkommen til at sende en forespørgsel på hej@klubklub.dk.

Kids zoo vitaminer

Har du svært ved at få børnene til at spise deres vitamin piller og morgenen og smager de måske også lidt grimt? Så er vitaminerne fra Kids Zoo det perfekte valg. Vitaminerne er lavet på vingummi, det vil sige at de smager skønt, er nemme at tygge og efterlader ikke en grim smag i munden, hvilket gør morgnerne til en leg.

De populære vingummi vitaminer til børn er lavet på naturlige sødestoffer, farvestoffer og smagsstoffer og indeholder de vitaminer dit barn har brug for.
Der er 60 stk vitaminer i hvert glas som kommer med et børnesikret låg. Det anbefales dog stadig at de stilles uden for børns rækkevidde.

I vores sortiment finder du:

KIDS ZOO Kalk og D-vitamin
Denne vitamin pille indeholder Kalk og plantebaseret D-vitamin. For at sikre en normal vækst og knogle udvikling er det vigtigt at indtage kalk. D3 vitaminet i disse tygge-bamser hjælper med at kalken bliver optaget rigtigt. D3 vedligeholder desuden immunforsvaret.

KIDS ZOO Multivitamin
Multivitamin bamsen har en skøn smag af jordbær og indeholder 10 vigtige vitaminer som sikre at dit barn indtager den rette mængde vitaminer hver dag. Da mange børn er småtspisende kan det derfor være en god ide at supplere med en multivitamin som denne.

KIDS ZOO Omega-3 Fiskeolie
Vingummibamsens størrelse gør det lettere for børn af indtage, i stedet for oliekapsler, der er store og skal sluges. Disse tyggebamser er udviklet med den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 Omega-3 fiskeolie som ikke haskner og ikke giver en ubehagelig bismag eller opstød.