KENZO

pr. side
1 til 24 af 62
1 2 3
3

KENZO

Det franske Kenzo hus er blevet stiftet i 1970 af modedesigneren Kenzo Takada. Designeren blev berømt af at kombinere japansk design sammen med den europæiske mode. Kenzo startede sin kariere med at designe tøj til kvinder, og i dag har brandet udvidet med også at designe til mænd og børn. Kenzos symbol, den karakteristiske tigerlogo har man set på tøj båret af moderedaktører, stylister, blogger og mange andre kendte personer som eksempelvis Beyoncé, Swizz Beatz, Selena Gomez, Rihanna, Joan Smalls og Spike Jonze.


KENZO PARFUME

I dag har Kenzo udvidet dufte, blandt andet de populære Flower by Kenzo og Kenzo Amour. Duften Flower by Kenzo kombinerer moskus og vanilje sammen med bulgarske roser og parma violer. Kenzo Amour er en romantisk og aromatisk duft, der associerer til et asiatisk miljø. Duften åbner noter med blomster, vanilje og frangipani.


KENZO HOS KLUBKLUB

Køb Kenzos dufte hos Klubklub og spar helt op til 58%. Priserne starter allerede fra 255 kroner, og samtidig får du gratis fragt, hurtig levering og fantastiske fordele.