Jurlique

pr. side
1 til 24 af 35
1 2
2

Jurlique

Med over 30 år i branchen har Australske Jurlique udviklet biodynamisk og økologisk hudpleje. Brandet tror på at naturen til enhver tid kan overgå syntetisk skabt hudpleje. Sundhed og skønhed kommer indefra og udspringer fra omtanke, respekt og kærlighed til miljøet.

Hudplejeprodukter med omtanke

Hos Jurlique er det naturen der levere hovedingredienserne i alle produkterne og disse ingredienser er primært dyrket på deres helt eget og økologiske landbrug i Australien. Det populære mærke vandt faktisk ”Årets Grønne Pris” ved Danish Beauty Award i 2015, hvilket de selvfølgelig er meget stolte af.

Økologisk creme og naturlig hudpleje

Vi kan ikke komme uden om at økologi er kommet for at blive. Brug af økologiske ingredienser er nemlig både godt for dig og for naturen – og du kan sagtens forvente dét ekstra af dine produkter da deres detaljerede fremstillings proces både gør indholdet helt unikt og højner kvaliteten betydeligt.

Jurlique tilbud

Som medlem af Klubklub slipper du for at jagte tilbud der kommer og går. Vi har faste lave medlemspriser priser og du sparer altid op til 90 % på vores store udvalg.
Vi tilbyder alle vores kunder gratis dag-til-dag levering.