John Masters

pr. side
1 til 24 af 63
1 2 3
3

John Masters

John Masters Organic er et populært mærke, der både indeholder produkter til håret og kroppen. Mærkets filosofi er at udvikle innovative og organiske produkter.

John begyndte sin succesfulde karriere tilbage i 70erne, i Miami og på Manhattan. Allerede i 80erne var han en af de bedste i både mode- og skønhedsbranchen. I takt med hans popularitet steg sted også hans interesse i økologi og sundhedsrisici ved inhalering og kontakt med skrappe salonkemikalier.

I 1994 åbnede John derfor den første ren-luft salon i verdenen. I denne salon blev der kun benyttet ammoniak-fri hårfarver og ikke-giftige hårsprays, negleprodukter og permanenter. Ganske kort tid efter lancerede John den nu verdens kendte og elskede serie af økologiske og parabene-frie hår- og hudprodukter.

Økologi og bæredygtighed :
Både økologi og bæredygtighed spiller en vigtig rolle i udviklingen af produkterne. Dette gælder ved alt fra ingredienser til emballage, samarbejdspartnere og ganske almindelige medarbejdere der fx høster afgrøderne og gør dem klar til afsendelse. Ja, selv naturen behandles ordentligt blandt andet ved at man ikke høster mere end at afgrøderne altid kan nå at restituere og vokse op på ny og på den måde opretholde balancen med naturen.

John Masters har nogle strenge retningslinjer alle deres produkter og ingredienser skal overholde:
- Ingen SLS (sodium lauryl sulfat), parabener, DEA, MEA, eller TEA.
- Ingen GMO (Genetisk Modificerede Organismer).
- Ingen petro-kemikalier (ingredienser baseret på petroleum).
- Ingen dyreforsøg.
- Ingen kunstige farvestoffer, dufte eller fyldstoffer.
- Alle ingredienser skal være så organiske som muligt.
- Alle planteekstrakter og essentielle olier skal så vidt muligt være certificeret økologiske.
- Alle essentielle olier skal være dampdestillerede og ikke udtrukket med propylen glykol, som ødelægger effekten af olien.
- Alle planteolier skal være kold-pressede og ikke varmedestillerede, hvilket ødelægger planteoliens terapeutiske egenskaber.
- Alle ingredienser skal være beviseligt gavnlige for håret eller huden.
- Alle ingredienser skal høstes på en miljøvenlig måde (vildt dyrket).
- Alle ingredienser skal være biologisk nedbrydelige hvis muligt.
- Fair-Trade ingredienser skal bruges hvor muligt.

John Masters shampoo og andre favoritter :

Et af de absolut bedst sælgende produkter er John Masters Sea Mist der er suveræn til at skabe volumen og struktur til håret. Salt sprayen indeholder æteriske olier fra lavendel, hvilket modvirker den udtørrende effekt saltvand normalt har på håret. Denne mist er derfor perfekt til at opnå det populære strand look.

Hvis du er på udkig efter shampoo og balsam findes der et kæmpe udvalg uanset din hårtype, hårfarve og det du ønsker at opnå. En anden bestseller er John Masters Zinc & Sage Shampoo with conditioner, som er et to-i-en produkt. Produktet er god til alle hårtyper – også farvet hår. Genopliver tørt hår og remser nænsomt hovedbunden. Zink er en naturlig hårbundsregulator, der opretholder en naturlig olie balance.

John Masters udvikler ikke kun produkter til håret. Mærket har et stort udvalg af hudpleje produkter både til krop og ansigt. I udvalget finder du alt fra dagcreme, eye gel, aftershave og body wash.