JANE IREDALE COSMETICS

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 208

Stigende orden
Side
pr. side
JANE IREDALE COSMETICS

JANE IREDALE COSMETICS

Det professionelle kosmetikbrand Jane Iredale Mineral Cosmetics blev stiftet i 1994 af Jane Iredale. Jane var den første på markedet, som leverede mineral makeup, der samtidig plejer huden. Hun blev inspireret af skuespillerinder og modeller, der kæmpede med negative virkninger, af det makeup som de tidligere havde brugt. Hun opdagede at mange af kvinders selvtillid og karriere var afhængig af en flot og klar hud. Målet for Jane Iredale er, at skabe produkter der ser godt ud, føler sig godt og virker fantastisk på huden.


JANE IREDALE MAKEUPr

Målet for Jane Iredale er at bevare produkterne så enkle, effektive og naturlige som muligt. Hvis du har problemer med at finde den rigtige farve der passer til din hud, har Jane Iredale en løsning til dig. Produkterne reagerer anderledes under dagslyset end andre produkter, som gør det meget nemmere at finde den farve, der passer bedst til din hudtone. Produkterne er meget nemme at påføre og udover dækkeevne, går de også ind og plejer huden. Find makeup der passer bedst til dine ønsker og behov, hvad end du er på udkig efter en mineral pudder, mascara, foundation, bb cream læbestift eller noget helt andet.


JANE IREDALE HOS KLUBKLUB

Oplev den mest avancerede makeup i hele verden – som Jane Iredale selv siger. Køb Jane Iredale makeup hos Klubklub, vi har super lave priser og du kan spare helt op til 63% på produkterne fra Jane Iredale. Ved at købe hos Klubklub, får du altid gratis fragt, hurtig levering, 30 dages returret, super gode fordele og 100% ægte produkter til lave priser.