Køb Efter

Invisibobble

pr. side
10 vare(r)
1

Invisibobble

Invisibobble er en tysk virksomhed, der blev etabelret i 2011 af den dengang 21 årige Simone Trelles-Tvede. Simone var træt af at hun ikke kunne sætte sit hår op uden at få hovedpine og grimme mærker i håret, så da hun en dag så en gammel telefonledning på sit universitet fik hun en idé.

Denne idé er de innovative Invisibobbel elastikker. I dag bliver elastikkerne solgt i mere end 40 lande og er en kæmpe succes. Spiralelastikkerne er ekstra skånsomme at bruge og skaber ikke et unødvendigt pres på håret når det er sat op. Elastikkerne er rigtig gode i tykt og glat hår da de ikke glider ud da de har et stærkt greb.

Spiralelastikkerne kommer i et væld af farver og der kommer hele tiden nye farver eller styles til. De innovative elastikker er lavet i et antibakterielt plastmateriale der er nemt at rengøre.

En af fordelene ved Invisibobble er at de holder markant længere tid end klassiske elastikker. De bliver ikke sløve. Elastikkerne kan dog godt udvide sig en smule og ønsker man at få dem tilbage i original form kan man lægge dem i et glas og hælde kogende vand over. Her skal de stå indtil vandet er koldt og så er elastikkerne så gode som nye.