Intragen

pr. side
9 vare(r)
1

Intragen

Intragen er en unik problemløsende hårpleje serie der er udviklet til at skabe en sundere hovedbund og et smukt hår. Produkterne renser, regulerer og normalisere produktionen af talg og overskydende fedt i din hovedbund samt genopretter balancen.

Uanset om du har problemer med skæl, hårtab eller irriteret hovedbund har Intragen en serie der kan hjælpe dig. De forskellige serier er bygget op over et enkelt koncept der består af en shampoo og en treatment for optimal effekt.

Anti Hair Loss behandler og forebygger hårtab ved at styrke håret, øge dets tæthed og stimulerer hårbunden
Sebum Balance hjælper mod overproduktion af sebum, der er med til at give en fedtet hovedbund. Skaber balance mellem hovedbund og produkter.
Dandruff Control reducerer og modvirker forekomsten af skæl. Hjælper desuden mod irritation og kløe i hovedbunden.
S.O.S Calm virker beroligende på en sensitiv hovedbund og lindre inflammation. Normalisere og stabilisere desuden produktionen af talg, der kan skabe ubehag i hovedbunden.

Alle Intragen produkterne kombinerer videnskab, teknologi, aktive ingredienser. Produkterne er desuden klinisk testet på sensitiv hud og er derfor allergivenlig. Serien består af virkbare produkter der indeholder aktive ingredienser som giver effektive resultater.