Køb Efter

Herôme

pr. side
11 vare(r)
1

Herôme

Få misundelsesværdige pæne negle med Heromes super populære og effektive neglehærdere. Det er næsten for godt til at være sandt, men Herome neglehærder virker og hjælper dig til at få pæne og velplejede negle.

Herome er kvalitets produkter der er laboratorie testede, produkterne er skånsomme og allergivenlige. Mærket har mange års erfaring inden for branchen og udvikler hele tiden nye, unikke og innovative produkter.

Herome har været solgt i Danmark siden 1991 men har eksisteret i over 35 år. Mærket stammer oprindeligt fra Holland, hvor Margreet Van Roemburg, efter en ferie til England, fandt et produkt der hjalp på hendes bløde negle. Dette produkt valgte hun at videre udvikle og dette var starten på Herome nail hardener. Den populære Herome negleforstærker kommer nu i 3 udgaver; Herome Nail Hardener Sensitive, Herome Nail Hardener Strong og Herome Nail Hardener Extra Strong.

De populære Herome neglehærdere benyttes som en kur i 14 dage. Første dag påføres 1 tyndt lag neglehærder på de bare negle. Dag 2 påføres endnu 1 tyndt lag. Dag 3 renses neglen med Herome Caring Nail Polish Remover og påføres igen 1 tyndt lang neglehærder. Dette gentages i 14 dage. Herefter kan neglehærderen bruges som base inden neglelak.

For ekstra pleje bruges Herome Nourishing Nail Oil hver dag.

Hos Klubklub er det helt slut med at jagte Herome tilbud. Vi har faste lave priser altid!