Køb Efter

HairBell

pr. side
2 vare(r)
1

HairBell

HairBell skulle eftersigende give langt lækkert og sundt hår. Mange piger er de seneste år begyndt at sværge til HairBell. Brandet er kendt for sine fantastiske resultater. Håret skulle ved daglig brug vokse betydeligt hurtigere. Serien består af shampoo, balsam og en maske der er egnet til alle hårtyper. Produkterne fremmer hårvæksten, reducerer hårtab og stimulere hårsækkene til at yde deres bedste.

Med HairBell vokset håret op til 3 gange hurtigere end normalt. Produkterne sørger for at håret får den næring og fugt som det behøver for at blive stærkt og glansfuldt.
I en af de undersøgelser der er blevet lavet deltog 60 personer der i en periode på 28 dage. Her har man målt hårlængden fra rod til spids.

Tredive af personerne andvende HairBell produkterne hver dag og de resterende tredive gjorde ikke. Resultaterne viste at den gruppe af forsøgspersonerne der benyttede HairBell havde en hårvækst rate på 123% højere end den gennemsnitlige værdi fra dem der ikke havde brugt HairBell.

Efter 28 dage kunne man, hos forsøgspersonerne der bruge HairBell, konkludere at den maksimale hårvækst havde været på 4,5cm og den gennemsnitlige hårvækst havde været på 2,9cm. Uden brug af HairBell vokser håret igennemsnit 1,5cm. 95% af forsøgpersonerne var tilfredse med resultaterne og ville benytte HairBell igen.

HairBells egenskaber:
Håret vokser betydeligt hurtigere
Håret bliver ekstra glansfuldt og synes sundere
Effekten holder flere måneder efter behandlingen er afsluttet
Egnet til alle hårtyper
Reducerer hårtab

De fantastiske produkter sørger for at håret får den næring og ekstra fugt det har behov for. Desuden virker produkterne genopbyggende så håret kommer til at synes stærkt og glansfuldt.

Aktive ingredienser:
HairBell har en høj koncentration af aktive ingredienser og naturligt forkommende proteiner, der er afgørende for hårstrået og hårvæksten. Produkterne indeholder blandt andet:
- Chitin
- Hydrolyseret keratin
- Soja proteiner
- Æggeskalsekstrakt

Disse ingredienser effektivitet bliver forstærket med B6 vitamin, der også spiller en vigtig rolle i hårstråets sundhed og evne til at vokse.

Anvendelse:
Shampoo: Benyt en lille mængde Hairbell shampoo i vådt hår hver 2. eller 3. hårvask. Skum forsigtet produktet op og sørg for at massere hovedbunden godt med fingrespidserne uden at gnide for meget i hårlængderne. Det er vigtigt at koncentrere produktet ved hårbunden. Lad produktet sidde i 3-4 minutter og skyl herefter produktet ud med vand.

Balsam: Efter hårvask bruges en lille mængde Hairbell Conditioner i vådt hår. Masser forsigtigt balsammen ind i hovedbunden og sørg for at fordele det godt ud. Da balsammen indeholder en masse aktive proteiner der er godt for hovedbunden kan du med fordel benytte HairBell balsam i hårbunden og en anden conditioner i længderne. Lad balsammen sidde i hårbunden et par minutter og skyl herefter ud.

Afslut HairBell behandlingen med HairBell Masque så håret får fugt og pleje. Det er vigtigt både at benytte shampoo og balsam for at få det mest optimale resultat. HairBell Shampoo virker således at den forbereder håret på de aktive ingredienser balsammen indeholder.

Vi sælger de skønne Hairbell produkter i et sæt til en super god pris. Se her: HairBell Shampoo + Conditioner 250ml

Alle hårtyper reagere forskelligt på behandling, ingredienser og produkter. Vi kan derfor ikke garantere et tilfredsstillende resultat.