Gurli Gris

pr. side
21 vare(r)
1

Gurli Gris

Du kender dog den lille elskværdige gris, der er kendt fra TV. Gurli Gris eller Peppa Pig, som hun hedder på engelsk, bor sammen med sin Mor Gris, Far Gris og sin lillebror George. I hvert afsnit af den populære TV serie laver Gurli Gris alle hendes yndlings ting som blandt andet er at klæde sig ud, spille spil og hoppe i vandpytter. Alle afsnittene har en varighed af 5 minutter og ender godt og efterlader derfor børnene med en god følelse i kroppen, hvorfor Gurli Gris har taget verdenen med storm.

Gurli Gris legetøj

Vi har selvfølgelig et stort udvalg af Gurli Gris legetøj. Vores bestsellere er blandt andet malebøgerne der indeholder malebog og forskellige farve blyanter. Den store klistermærke samling på med over 700 klistermærker er også vældig populær. Vi har selvfølgelig også både tandbørster med lys, tandpasta og sæbe produkter, som gør tiden på badeværelset til en leg. Med Gurli Gris Mouldable Foam Soap er dit barn sikret timers sjov i badet.

Gurli Gris tilbud

Hos Klubklub slipper du for at jagte tilbud. Vi har faste lave medlemspriser, hvor du sparer op til 90 % på alle vores kendte brands – og så har vi selvfølgelig fri fragt.