GOLDWELL

pr. side
1 til 24 af 139
1 2 3 4 5
6

GOLDWELL

Goldwell blev grundlagt i 1920 med en vision, om at bygge en virksomhed med hovedfokus på frisører som forretningspartnere. Virksomheden begyndte at producere og sælge eksklusive hårprodukter målrettet til frisørbranchen og stylistere. Gennem alle disse år har brandet udviklet sig globalt, og har i dag fokus på innovation og bæredygtig værdiskabelse. For at opnå de bedste resultater, har Goldwell samarbejde med nogle af verdens dygtigste frisører, for at kunne udvikle kvalitetsprodukter baseret på innovativ, teknologisk og bæredygtig viden.


GOLDWELL HÅRPLEJE

Goldwell tilbyder professionelle produkter, der hjælper frisørerne med at opnå deres mål, og skabe de bedste resultater. Hos Goldwell kan du såvel finde den hårpleje serie, der passer bedst til dine ønsker og behov. Goldwell har professionelle plejeprodukter, der giver dig sundere og stærkere hår, med en flot skinnende effekt. Udover de skønne hårpleje serier finder du alt fra professionelle permanente farve til skånsom toning. Goldwels styling produkter giver dig mange muligheder til at style håret præcis som du ønsker.


GOLDWELL HOS KLUBKLUB

Hos KlubKlub kan du købe de luksuriøse professionelle hårprodukter fra Goldwell til endnu billigere pris. Find din yndlings plejeserie fra Goldwell hos os, hvad end du ønsker at pleje dine flotte krøller, beskytte håret mod varme styling produkter, eller opnå resultat af smukt og glansfuldt hår.