Glynt

pr. side
1 til 24 af 115
1 2 3 4 5
5

Glynt

Glynt er ikke det mest udbredte mærke herhjemme, men det tyske mærke har frem for alt ét mål; sundt og fortryllende smukt hår. Brandet benytter gennemprøvede formler og opskrifter fra førende forskere i Schweiz. Disse formler er udviklet i samarbejde med erfarende frisører fra hele verden.

Plejeprodukterne fra Glynt kommer i komplette serier, der er perfekt afstemte så de hurtigt giver hjælp til ødelagt hår, tørt hår. Ved regelmæssig brug bevarer produkterne et sundt, smidig og glansfuldt hår. Det ideelle er derfor at anvende produkterne i et afstemt helhedskoncept.

Af respekt for forskellige trosretninger og selvfølgelig af etiske grunde, anvender Glynt ikke ingredienser fra dyr ligesom at der ikke udføres forsøg på dyr - heller ikke via tredjepart. Glynt tager faktisk total afstand fra dyreforsøg.

Glynt produkterne fås normalt kun hos frisøren og er derfor i super høj kvalitet. Produkterne kommer i 7 serier så der er noget til et hvert behov.

Hydro Vitamin 01 genopbygger håret og tilføjer fugt. Efterlader håret sundt og glansfuldt.
Volume Energy 02 er udviklet til fint hår. De lækre ingredienser gør håret tykkere og mere modstandsdygtigt. Produkterne giver desuden håret en vægtløs volumen.
Revital Regain 03 giver håret dét tilbage som det længes efter. Revital produkterne virker som en foryngelses kur og gør håret silkeblødt og nemt at frisere.
Derma 04 har en beoligende virkning på håret og på hovedbunden. Regulate Tonic virker antiinflamatorisk og modvirker skæl.
Nutri Oil 05 plejer det mest krøllede eller krusede hår og gør det nemt at frisere. Produkterne er super nærende og indeholder blandt andet Jojoba-, Macadamia- og arganolie.
Active 06 stimulere hårets vækst og fremmer blodcirkulationen i hovedbunden. Den viden der ligger bag produkterne har været brugt i asiatisk lægekunst i over 1.000år.
Sun Care 07 beskytter håret mod fugttab der bliver fremmet af sol, klor- og saltvand. Livløst og mat hår bliver igen smidigt og skinnende efter bare én behandling.

Ud over de 7 serier til huden har Glynt også lækre effektive styling produkter samt super plejende produkter til kroppen. i Glynt Sensitive serien er særligt kendt for at være ekstra god ved sensitiv og sart hud. I serien finder du alt fra håndcreme, deodorant, showergel og bodylotion.