Gillette

pr. side
1 til 24 af 66
1 2 3
3

Gillette

The best a man can get - det slogan har vi nok alle hørt, men hvis du ikke kende det så er det Gillettes mantra og det der inspirerer dem hver dag til at udvikle sig og skabe innovative kvalitets produkter.

Tilbage i 1900 udgav Gillette deres Sensor serie. Allerede den gang var Gillette forud for deres tid da Sensor Excel serien havde barberblade med fjedre for at mindske risikoen for at skære sig. Senere patenterede Gillette de små gummistykker i bunden af bladet, der hjælper med at få håret til at rejse sig og dermed sikre en tættere barbering.

I 1918 forhandlede Gillettes ejer og opfinder, King C. Gillette, sig frem til en kontrakt med den amerikanske regering, der gjorde at regeringen kun købte barberblade af Gillette under 1. verdenskrig.

Gillette Mach 3 blev introduceret i 1998 og er den første 3-bladet skraber på markedet. Mach 3 serien har selvfølgelig de små patenterede gummistykker og har også et hoved der kan vippe for at sikre en mere behagelig barbering. Serien er også den første serie med fugtgivende strips, der bliver opbrugt når bladet skal skiftes.

Gillette Fusion blev introduceret i 2006 og er et hoved der indeholder 5 blade. Teknisk set 6. For ikke nok med de 5 blade der er foran har Gillette valgt at sætte et blad bagpå der er designet til præcis barbering. Serien blev lynhurtigt en succes hjulpet godt på vej af sportsstjernerne Roger Federer, Thierry Henry og Tiger Woods. Lidt senere blev serien udvidet med Gillette Fusion Power, der kan vibrere og dermed få hårende til at rejse sig. Dette sikrer end endnu tættere barbering.

Gillette Venus er Gillettes bud på kvindelige skrabere og barberblade. Serien indeholder de normale Gillette Venus der er den kvindelig verson af Mach 3 dog designet til en mere skånsom barbering. Udover den almindelige Gillette Venus serie er der også en der har 5 blade og som er udstyret med fugtgivende strips.

En forholdvis ny serie, som har revolutioneret barberverdenen er der udover at være udstyret med 3-5 blade også har et barbergel strip der gør det nemt at barbere sig på farten eller på ferier. Med Gillette Breeze undgår man at skulle købe barbergel ved siden af så man kan med andre ord sige at det er et alt-i-en produkt. Hos Klubklub har vi udgaven Gillette har lavet i samarbejde med Olay, der sikrer en endnu mere skånsom og fugtgivende barbering.