GHD

pr. side
1 til 24 af 61
1 2 3
3

Ghd

Bogstaverne bag brandet står for Good Hair Day, som er hele identiteten og mottoet bag ghd. Ghd er førende på markedet indenfor glattejern, føntørrere og stylingredskaber. Brandet startede tilbage i 2001, og er beliggende i den britiske by Yorkshire. Firmaet har siden deres opstart haft medvind i styling branchen. De populære stylingredskaber er efterhånden et musthave hos rigtig mange, både hos forbrugerne men også i frisørsaloner hele verden over.

Ghd er revolutionerende i branchen, og var de første af deres slags på markedet indenfor keramiske glattejern. Brandet tilbyder ikke blot stylingjern og varmeredskaber, men også hårplejeprodukter og hårbørster. Hårprodukterne har til formål at beskytte, pleje og øge holdbarheden i håret, så håret har de bedste vilkår under og efter stylingprocessen.

Ghd glattejern

Ghd glattejern fås i mange forskellige modeller og størrelser. Du har derfor mulighed, for at finde lige præcis det glattejern, som efterlever dine behov og passer til dit hår. Det bedst sælgende ghd glattejern er modellen ghd IV styler. Det er et af de mest klassiske ghd stylere. Med stylerne fra ghd har du mulighed for at skabe det look, som passer til dit hår, uanset om du ønsker det glat, krøllet, bølget eller bare med fald.

Til at beskytte håret inden styling, anbefales der at benytte ghd Style Heat Protect Spray. Produktet indeholder et heat protection system, som tilfører pleje og virker beskyttende på håret under styling.

Ghd glattejern tilbud

Hos Klubklub finder du et stort udvalg af de populære ghd produkter til rigtig gode priser, og der er naturligvis garanti på alle produkterne. Med et medlemskab hos Klubklub, har du mulighed for at købe varme stylingredskaber fra ghd med op til 30 % rabat.

Når du køber et stylingredskab fra ghd, skal du være opmærksom på at hologram mærket, der sidder på ledningen ikke falder af, eller bliver pillet af. Det er nemlig dette mærke, der afgør om, der er garanti på produktet.