GHD

pr. side
1 til 24 af 63
1 2 3
3

GHD

ghd har siden deres opstart i 2001 haft medvind i styling branchen, deres populære stylingjern er blevet et must have og rigtig mange saloner både bruger og sælger produkterne.

ghd har revolutioneret branchen og var de første af deres slags på markdet med de keramiske stylingjern. Brandet er synonym med god kvalitet.

I sortimentet finder man meget andet end stylingjern, der er blandt andet en masse lækre hårprodukter og børste hvor bestsellerne blandt andet tæller Style Heat Protect Spray, Advanced Split End TherapyNarrow Dressing Brush der er en virkelig god touperingsbørste. Den ultimative bestseller er dog Gold V Classic jernet og det er også dette glattejern ghd er kendt for.

Det gode ved mange af ghds glattejern er at de også er rigtig gode til at lave holdbare flotte krøller med. På den måde kan man skabe mange forskellige smukke looks uanset anledning og humør.

Hos Klubklub finder du et stort udvalg af de populære ghd produkter til rigtig gode priser og der er naturligvis garanti på. Du skal dog være opmærksom på at hologrammærket der sidder på ledningen ikke falder af eller bliver pillet af. Det er nemlig dette mærke der afgør om der er garanti på produktet.