Fudge

pr. side
1 til 24 af 44
1 2
2

Fudge

Fudge har siden 1991 revolutioneret voks-verdenen. Det hele startede med en australsk surfer, der var træt af dårlig hårvoks. Han begyndte derfor at eksperimentere med at lave sin egen.

Den australske surfer løb dog ind i et par problemer undvejs, det ene problem var voksens konsistens. Han endte med at få sin inspiration et meget uventet sted. Åbenbaringen kom da han en dag trådte i et stykke tyggegummi, der havde ligget på den varme asfalt, tyggegummiet havde den helt rigtige konsistens. Det er sådan brandets, aller mest sælgene produkt, Fudge Hair Shaper kom til verden.

Herefter tog det fart. Fudge blev et hit i Australien og i 1998 lancerede de Fudge produkterne i resten af verdenen. Det var dog først da David Beckham fik stylet sin legendariske VM mohawk med Fudge produkter i 2002 at restenen af verdenen fik øjnene op for Fudge produkterne

I 2017 har Fudge i den grad etableret sig som et af top mærkerne inden for hår styling og vi er super stolte af at kunne tilbyde jer, de lækre sager hos Klubklub!

Det absolut topsælgende produkt fra Fudge er deres CLEAN BLONDE Shampoo, som effektivt fjerner gult skær i lysnet hår. For et helt isblond look anbefaler vi at lade produktet sidde 3-5 minutter.