Exuviance

pr. side
1 til 24 af 61
1 2 3
3

Exuviance

Exuviance er et hudpleje system udviklet til dig, der ønsker effektive og virkbare ingredienser i dine produkter og som ikke nødvendigvis har brug for en hudlæge men stadig vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudpleje system. Produkterne er udviklet med øje for de enkeltes behov og til at fremme hudens naturlige eksfolierings proces. Ved daglig brug accelereres eksfolieringen og hudens cellefornyelse stimuleres. Dette gør at de døde hudceller, der ellers lukker porerne og giver huden et mat og tørt udseende, erstattes med nye celler så du får en sundere, friskere og yngre udstråling.

De to læger Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu der står bag Exuviance er også dem der opdagede og tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA). AHA er en af de største innovationer indenfor hudpleje i de seneste årtier. Allerede tilbage i 1980'erne blev den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og AHA.

I dag har Exuviance mere end 120 patenter på sammensætninger og behandlinger og der er søgt patent på endnu mere. Lægernes forskningsresultater er flere gange blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter.

Alle brandets produkter er dermatologisk udviklede og testede og så er de ikke testet på dyr. Produkterne er desuden god til følsom og sart hud

Ønsker du et hudpleje system der giver nogle virkbare og synlige resultater er Exucviance noget for dig. Vores favoritter er blandt andet Vespera Bionic Serum, Triple Boost Serum, Gentle Cleansing Creme og Soothing Toning Lotion

Udover alt den prisvindende hudpleje laver Exuviance også makeup. Prøv fx. den lækre Cover Blend Skin Caring Foundation der indeholder SPF20 og som giver en let til medium dækning.