Everneed

pr. side
1 til 24 af 360
1 2 3 4 5
15

Everneed

Everneed er et dansk brand, der producerer hårspænder, hårpynt, hårbøjler og meget andet til alle anledninger.

Det smukke hårpynt er kendt for sin gode pris til super budget venlige priser. Hårpyntet er stilrene, feminine og der er noget til en hver smag.

Med over 120 forskellige produkter i sortiment har vi et bredt udvalg af det flotte hårpynt fra Everneed. I sortimentet finder du blandt andet fine elastikker med flotte detaljer, små silikone elastikker til fletninger og andet sjov, hårspænder med og uden sten samt sløjfer og hårnåle med smukke detaljer.

Everneed har også nogle rigtig fine hårbånd i Annemone serien der kan bruges både til hverdag og fest. Dyrker du meget motion er Everneed Athletic hårbånd et kig værd. De unikke hårbånd har nemlig silikone på indersiden der gør at hårbåndet ikke glider af.

Det fine hårpynt er opkaldt med danske pigenavne og nogle af vores favoritter er blandt andet Everneed Lina Small der er en fin simpel ring til en half updo, Everneed Tallulah der er en fin fjer der kommer i sølv, guld og sort.

Hårpynt bryllup er der også meget af og her er Everneed Susannah, Everneed Andrea, Everneed Marie og Everneed India et kig værd. Det smukke hårpynt er klassisk, tidløst med fine moderne detaljer.