Essie

pr. side
1 til 24 af 272
1 2 3 4 5
12

Essie

There is a color for everyone and every occasion - Essie Weingarten

Essie er et verdenskendt og populært neglelak mærke både hos neglesaloner og ved de private forbrugere. Essie har et kæmpe sortiment med over 300 farver, så der er helt sikkert noget til enhver smag og lejlighed.
Essie Weingarten startede sit firma i 1981, blandt de første farver var Blanc, Boredeaux og Baby's Breath. 3 klassiske farver, der altså har været på markedet i over 35år. Snak om klassikere!

Bandet arbejder ud fra filosofien "Enhver kvinde har brug for to typer neglelak: en elegant neglelak og en sjov neglelak" med andre ord så er neglelakken det perfekte modetilbehør.

Essie neglelakker er baseret på en no chip formel, der holder lang tid på neglene uden at skalle af. De er desuden 3-free, hvilket betyder at de ikke indeholder formaldehyd, phtalater og toluen. Neglelakkerne er derfor skånsomme mod hud og negle, vi anbefaler dog at man så vidt muligt ikke får neglelak på huden eller neglebåndene.

Der er omkring 160 farver i det faste sortiment men Essie udgiver løbende limited edition kollektioner, inspireret af årstiden og trends, derfor er der rundt regnet altid 300 forskellige neglelakker i rotation.
Ved du ikke helt, hvor du skal starte kan vi anbefale dig at kigge efter Peach Daiquri, Bikini So Teeny eller Set In Stones.

Selvom neglelakkerne er lavet på en no chip formel anbefaler vi altid at man bruger en topcoat. Essie Good To Go topcoaten tørre super hurtigt og efter lader neglene skinnede og flotte i lang tid.