Ecooking

pr. side
1 til 24 af 52
1 2 3
3

Ecooking

Ecooking er et dansk brand, der producerer produkter, som er dansk udviklet. Tina Søggard er mennesket bag Ecooking, og det er også hende, som startede med at udvikle produkterne tilbage i 2014. Hun startede med at udvikle produkterne, fordi hun kort forinden havde været igennem en skilsmisse, som havde sat sine spor på hendes hud. Huden trængte til et boost af vitaminer og fugt. Tina Søggard havde stor erfaring indenfor området, så derfor startede hun selv med at eksperimentere med forskellige råvarer, for at finde ud af hvad der fungerede bedst. Hun startede med at skabe syv produkter, som senere er blevet udvidet til en lange række hudplejeprodukter med hver sit formål. Det vil sige at hvert produkt er lavet, så det er allermest effektivt mod et specifikt problem.

Ecooking kom på hylderne i 2015, og er vokset med hast lige siden. Visionen bag Ecooking er at lave produkter, der er naturlige og økologiske og vigtigst af alt, er lavet med omtanke for miljøet og til priser, hvor alle kan være med. Et andet fokus er gennemsigtighed, og derfor hedder produkterne det, som de rent faktisk er. Ecookings produkter er lavet, så de passer til enhver hudtype. Filosofien bag produkterne, er at hudpleje skal være nemt og effektivt – det må ikke være besværligt og tidskrævende, at få smuk og lækker hud.

Du kan se hele vores udvalg lige her

Ecooking Peel maske

Ecooking Peel maske er nok et af de mest populære produkter hos Ecooking, og brugernes vurdering er også 4,79 ud af 5. Masken har en peelende effekt, som opstrammer og udglatter huden. Den indeholder aktive ingredienser som bl.a. mælkesyre og AHA syre, der fjerner de døde hudceller. Masken har en PH-værdi på 3,5. Peelmasken udjævner fine linjer og rynker, og gør din hud mere ensartet. Eftersom at det er en eksfolierende maske med aktive ingredienser, kan den godt virke prikkende og stikkende på hud derfor vil huden muligvis også fremstå rød efter brug – hvilket er helt normalt. Masken må ikke bruges inden man går ud i solen. Er du interesseret i masken, så er det her kan du finde Ecooking Peel maske.