BIC

pr. side
1 til 24 af 33
1 2
2

BIO+

Cutrin Bio+ produkterne er til dig med hovedbundsproblemer. Serien er designet til at afhjælpe kløe, tidlig hårtab, skæl, og kraftig fældning. Uanset dit problem findes der helt sikkert et produkt der passer til dit problem.
Produkterne fra Cutrin Bio+ er alle grundigt testede for at sikre de lever op til de høje krav der stilles til denne serie. Produkterne er i høj kvalitet og anerkendt i frisørbranchen.
Serien specialiserer sig indenfor fire områder

Active er til dig der døjer med skæl. Serien fjerner skæl og lindre kløe i hovedbunden. Active serien genopretter balancen i hovedbunden og forhindre dermed ekstra dannelse af hårtalg.

Balance er til dig med følsom eller tør hovedbund. serien giver en beroligende effekt og genskaber balance i hovedbunden. Produkterne er med til at afhjælpe skæl og virker til normalt eller farvebehandlet hår.

Energen er udviklet til kvinders hår og hovedbund for at forebygger for tidligt hårtab - især her er Bio+ Energen Serummet rigtig god. Giver en overall sund hovedbund og fremmer hårvæksten.

Stimulant beregnet til mænd med for tidligt hårtab. Serien forebygger og reducerer hårtab. Igen er serummet super effektivt og anbefalelsesværdigt.