Clean

pr. side
21 vare(r)
1

Clean Parfume

Her hos klubklub tilbyder vi et stort udvalg af de friske og lækre dufte fra Clean. Clean er skabt af Randi Shinder, som står bag fem beauty brands herunder CLEAN Perfume. Den aller første parfume kom på markedet i 2003. Parfumerne fra Clean blev hurtigt et populært brand hos mange forbrugere. Budskabet med Clean er, at du skal have følelsen af, at du lige er trådt ud af bruseren. De meget unikke dufte er derfor inspireret af friskhed, sæbe, renhed, kvalitet, og er særligt kendt for den simple rene duft, sammenlignet med andre parfumer. Missionen med duftene er at give forbrugerne et alternativ, til de tunge og dominerende parfumer på markedet. Med Clean får du en duft, der giver dig en fornemmelse af renhed, og en parfume med et minimalistisk design, som holder hele dagen.

Clean parfumernes indpakning er produceret af genbrugsmaterialer. Parfumerne indeholder ingen parabener, sulfater, kunstige farvestoffer, animalske ingredienserne. Derudover er parfumerne cruelty-free, hvilket betyder at de ikke er testet på dyr.

Clean parfumerne er både lavet til kvinder og mænd, så er du til lette, friske og indbydende dufte, er Clean et rigtig godt bud.

Clean Parfume Rain

Clean parfumerne er som tidligere nævnt utroligt populære blandt forbrugerne. Clean parfume rain er den duft, som er utroligt populær og bedst sælgende variant. Den har en let og naturlig duft, som vil minde dig om den friskhed og renhed, der er i luften efter regnvejr. Det er selvfølgelig ikke alle, der elsker denne duft, da det er meget individuelt, hvilken duft man mener er bedst. Hvis du ikke er til duften Clean Rain, så tilbyder vi også andre dufte her hos klubklub. I vores sortiment her hos klubklub kan du blandt andet finde Cool Cotton, White Woods eller Fresh Linens, som også er nogle af de populære dufte fra Clean.