CAUDALIE

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 76

Stigende orden
Side
pr. side
CAUDALIE

CAUDALIE

Caudalie er et af de førende og luksuriøse mærker inde for hudpleje og anti age. Mærket er innovativt og har blandt andet flere patenter på specielle og virkbare ingredienser.

Caudalies historie:
Det hele startede med parret Mathilde og Bertrand Thomas tilbage i 1993. Parret fik et sommerjob på et familieejet vinslot i Brodeaux, hvor de mødte Dr. Vercauteren, der introducerede dem for naturlige antioxidanter der findes i vindruer og vinranker. Caudalie er derfor verdens første hudpleje serie, baseret på vindruekerneolie. En caudalie er en enhed, som bliver brugt til at måle varigheden af vins smag i ganen. Èn Caudalie er lig med ét sekund smagen bliver i ganen. Jo flere caudalier der er i en vin dets bedre er kvaliteten dermed. Alt fra navnet til indholdet afspejler dermed parrets tid på vinslottet i Bordeaux og der, hvor det hele startede.

CAUDALIE PRODUKTER:
I dag er Caudalie et af Frankrigs førende brands inden for rynke creme og anti age creme og produkter. Brandet blander det bedste fra naturen med farmaceutisk viden og har i den forbindelse udviklet ingredienser som Resveratrol, Vineferine og Polyphenol, der alle er patenteret.

Fælles for alle produkterne er at de er fri for parabener, mineralske olier, phenoxyethanol, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser. Brandet forener derfor god etik med luksus. Hvert år donerer mærket nemlig 1% af deres omsætning til organisationer, som arbejder med miljøbeskyttelse, velgørenhed og økologi. Man kan strække sig så langt at kalde Caudalie for vegansk hudpleje, der er dog en undtagelse på tre produkter, som indeholder bivoks eller honning. Produkterne det drejer sig om er: Caudalie Crushed Cabernet Scrub, Caudalie Gentle Buffing Cream og Caudalie Lip Conditioner.

CAUDALIE TILBUD:
Hos Klubklub.dk har vi altid faste lave priser og billig Caudalie. Vi har et stort udvalg af det lækre mærke der indeholder produkter som solcreme, ansigtsmaske, produkter mod hudorme og god anti-age der mindsker synligheden af rynker. I vores sortiment du finder du alle de hudplejeprodukter du skal bruge og har behov for i din daglige hudpleje rutine. Spar derfor penge på de lækre produkter og på din ansigtsbehandling.

CAUDALIE FAVORITTER:
Blandt vores personlige favoritter og de bedst sælgende produkter finder man blandt andet Caudalie Beauty Elixir , som er en fin mist der mindsker fine linjer, mindsker synligheden af porre og som kan bruges som en makeup fikserende spray. Misten giver en skøn og flot glød og virker opfriskende på huden.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliater er en skøn eksfolierende rens der forfiner hudens struktur uden at udtørre. Peelingen stimulere blodcirkulationen og efterlader huden glat og fri for urenheder og hudorme.

En anden favorit er den populære Caudalie Moisturizing Mask , der gennemfugter tør og dehydreret hud. Huden bliver på bare ganske få minutter beroliget, blød og smidig mens fugtbalancen er reguleret. Masken skal kun bruges 1-2 gange i ugen i ca 5-10 minutter af gangen.

Er du til ekstra luksus udover det sædvanlige skal du gå efter Caudalie Premier Cru serien. Serien benytter sig af en luksuriøs og gavmild blanding af alle Caudalies patenterede ingredienser. Premier Cru serien er derfor de ypperste luksuriøse produkter.