Køb Efter

Caroline Fleming

pr. side
2 vare(r)
1

Caroline Fleming

Caroline Fleming er en tidligere dansk baronesse, og har været indehaver af Valdemars Slot på Tåsinge fra perioden 2003-2011. Hun er født d. 9. september 1975, og født Caroline Elizabeth Ada luel-Brockdorff. Hun er blandt andet kendt fra tv-showet ’’Baronessen flytter ind’’, og har også været tv-vært på ’’Danmarks Næste Topmodel på Kanal 4. Hun har i en periode også arbejdet som model, og været tilknyttet Unique Models. I 2015 blev hun castet til det amerikanske tv-show Ladies of London, som følger seks kvinder, der er bosiddende i London.

Hun har i alt tre børn, hvor to af dem er sammen med rigmanden Roy Fleming, som hun var gift med fra 2001-2008. Mange kender også Caroline Fleming fra den periode, hvor hun dannede par med fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Nicklas Bendtner og Caroline Flemming fik i 2010 en dreng sammen, men gik efterfølgende fra hinanden i 2011. Hun bor i dag i London, og arbejder hårdt for at kunne forsørge sig selv og sine tre børn. Hun har derudover udgivet flere kogebøger ’’Baronessen går i køkkenet’’ og ’’Det bedste fra mit eget køkken’’. Caroline Fleming står også bag hendes egen parfumeserie bestående af ’’Eau de Vie’’ og ’’Eau de Vie: Josephine’’, som er opkaldt efter hendes datter Josephine Victoria. Sidst men ikke mindst har hun også designet strømper, afslapningstøj og strømpebukser til danske detailkæder.

Caroline Fleming strømpebukser

Beautiful Legs By Caroline Fleming er navnet på hendes kollektion af strømpebukser. Det er en luksuriøs kollektion af strømpebukser til overkommelige priser. Kollektionen indeholder et udvalg af forskellige strømpebukser, der passer til enhver lejlighed. Hvad enten du skal til fest, på arbejde eller bare slappe af derhjemme, så er det muligt for dig at finde et par, der passer til dit behov. Her hos klubklub er det muligt for dig at købe Caroline Fleming strømpebukser med op til 70 % rabat. Se udvalget her