BIOTEQ

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
BIOTEQ

BIOTEQ

Bioteq er et mærke med over 20 års erfaring med ”Michel Laboratory”. Virksomheden kombinerer moderne bioteknologi og traditionel kosmetologi, der aktivt fremmer sundhed, ungdom og skønhed.


BIOTEQ KOSTTILSKUD

Bioteq har lavet kosttilskud i form af vegetabilske brusetabletter, der opløses i vand.


BIOTEQ NEGLE OG HÅR

Fordele med Bioteq Negle og hår, remineraliserer kroppen og har til formål at styrke hår og negle. Kosttilskuddet har friskt citronsmag, og hjælper med at vedligeholde håret og medvirker til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Kosttilskuddet har friskt citronsmag og indeholder Vitamin C, E, B5, B6, B12, folsyre og Biotin.


BIOTEQ LED OG KNOGLER

Fordele med Bioteq Led og knogler: bidrager til normalt dannelse af kollagen i kroppen, som har til formål at styrke led og knogler. Kosttilskuddet medvirker beskyttende af cellerne mod oxidativt stress. Kosttilskuddet har friskt citronsmag, og er rig på vitamin C, kollagen, Acerola ekstrakt og Citrus Bioflavonoider.


BIOTEQ ENERGI OG VITALITET

Fordele med Bioteq Energi og Vitalitet kosttilskuddet er, at det mindsker trætheden og udmattelse. Kosttilskuddet er derfor anbefalet for personer med aktiv livsstil. Produktet har friskt appelsinsmag og indeholder koffein, bør derfor ikke indtages af børn og gravide. Indeholder bioaktive ingredienser som vitamin B2, B3, B5, B6, B12, riboflavin og Koffein ekstrakt.


BIOTEQ ENERGI OG VITALITET

Fordele med Bioteq Energi er, at den hjælper med at vedligeholde huden og virker på at holde huden sund indefra. Den forbedrer hudens sundehed og udseende, og medvirker på at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Kosttilskudet har friskt appelsinsmag og indeholder bioactive ingredienser som vitamin C, E, B3, B6, B2, folsyre, biotin, riboflavin og zink.