BioSilk

pr. side
1 til 24 af 25
1 2
2

BioSilk

Biosilk stammer fra det amerikanske hårpleje firma Farouk Systems, der siden 1986 har produceret hårprodukter af høj kvalitet og popularitet.

Farouk Shami er en velkendt hårstylist og missionen bag brandet Biosilk har været af anvende den nyeste og mest avancerede teknologi inden for moderne hårpleje.

Biosilk silk Therapy

Hele Biosilk serien indeholder naturligt silke fra silkelarver. Denne silke er kendt for at fugte og genopbygge håret og tilføre en utrolig glans. Biosilk var de første på markedet med en silkebaseret hårplejeserie og derfor lever de op til deres egen mission. Udover at produkterne er super effektive så dufter de også helt fantastisk.

Fra den populære serie er både BioSilk Silk Therapy Original og BioSilk Silk Therapy Conditioner suveræne bestsellere på det internationale markedet og prisen den er heldigvis til at betale.

Biosilk silkedråber skal ikke skylles ud, men bruges som et leave-in produkt. Biosilk Silk Therapy Original kan både bruges i håndklædetørt hår inden føntørring og i tørt hår for at samle spidserne og give dem liv. Begge metoder efterlader håret super blødt og glansfuldt.