Bioderma

Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
 1. BioDerma Sensibio H2O
  Medlemspris Medlemspriser er kun for medlemmer. Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis.
  82,95 kr.
  Normalpris
  189,00 kr.
  500 ml
 2. BioDerma Solution Micellaire H2O (Pink)
  Medlemspris Medlemspriser er kun for medlemmer. Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis.
  79,95 kr.
  Normalpris
  119,00 kr.
  250 ml
pr. side
Bioderma

Bioderma

Bioderma er et fransk hudpleje mærke der efterhånden har opnået kultstatus rundt om i verdenen. Mange har i flere år været nødsaget til at rejse til Frankrig for få deres favorit produkter fra det populære mærke. Det er heldigvis slut nu. Nu er Bioderma (endelig) kommet til Danmark! Produkterne er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende hudpleje specialister og dermatologer og dermed udviklet til sart og sensitiv hud.

Det er derfor super nemt at få fingrene i den populære Miceller vand fra Bioderma der kommer i 3 forskellige udgaver og 2 størrelser; Bioderma 500ml og Bioderma 250ml. Den mest populære af de 3 er den lyserøde Bioderma Sensibio H2O der er udviklet til sensitiv hud og indeholder derfor hverken parfume eller alkohol og så er produktet hypoallergen.

Den grønne Bioderma Sébium H2O er udviklet til dig med en mere fedtet hudtype der renser huden mildt uden at udtørre og holder desuden hudens produktion af talg i balance. Den blå Bioderma Hydrabio H2O stimulerer huden fugtbalance og er derfor god til dig med tør hud.

Bioderma Micellar vand fjerner effektivt ansigts- og øjenmakeup og er et sæbefrit alternativ til almindelig ansigtsrens, hvilket gør produktet ekstra godt til sensitiv og sart hud. Alle kan dog have glæde af micellarvand.

Micellar vand har sit navn fra en micellar, som er mikroskopiske runde og rensende molekyler, som flyder rundt i vandet, hvilket gør dem effektive til at fjerne snavs og makeup. Væd en vatrondel med micellar vand og rens ansigtet let. Gentag til vatrundellen er ren. Produktet skal ikke skylles af, hvilket gør det smart at have med på ferie og på farten.

Biodermas produkter Indeholder ingen parabener og er Hypoallergene.