BELLÁPIERRE COSMETICS

pr. side
1 vare(r)
1

BELLÁPIERRE COSMETICS

Bellápierre Cosmetics er et kosmetikbrand, der blev stiftet i 2005 og er et af de hurtigst voksende virksomheder indenfor mineral kosmetik branchen. BelláPierre Cosmetics har i 2017 vundet titlen som ”best natural cosmetic product” til ”Natural&Organic Products Europe”. Virksomhedens kerneværdier er renhed, enkelthed og kvalitet. Stifteren David Orencyr er begyndt på en 10+ års rejse med formål, at levere produkter i bedste kvaliteter


BELLÁPIERRE COSMETICS produkter

Produkterne fra Bellápierre Cosmetics er testet og anbefalet af mange dermatologer, samt kendte makeupartister, skuespillere og sangerinder. Bellápierre Cosmetics har tilføjet en af de bedste og dyreste ingredienser, nemlig mica. Ingrediensen giver den perfekte dækkeevne, og blendes naturligt ind i huden. Produkterne er lavet af de bedste ingredienser indenfor kosmetik.


DESSATA HOS KLUBKLUB

Hos Klubklub kan du spare helt op til 71% på produkterne fra BelláPierre Cosmetics. Priserne starter allerede fra 149 kroner, så du også kan købe kvalitets makeup til god pris. Du får desuden gratis fragt, hurtig levering, 30 dages returret, fantastiske medlemsfordele og 100% ægte produkter.