Balmain

pr. side
7 vare(r)
1

BALMAIN

Balmain er et fransk luksus mærke der inden for nyere tid er begyndt at fremstille lækre hårpleje produkter, primært til pleje af extensions.

Balmain shampoo og conditioner er udviklet til at kunne bruges hver dag. Produkterne plejer håret og forlænger leve tiden på extensions. De lækre Balmain hårprodukter indeholder blandt andet ekstrakter fra grøn te der effektivt renser hår og hovedbund.

I Balmain serien finder du, udover en lækker shampoo og conditioner, Balmain Shine Spray der efterlader håret super glansfuldt og beskyttet mod solens UV stråler. Den beskytter desuden hårets spidser så de ikke bliver slidt og spaltede.

Balmain Silver Spray er til lyst hår, både naturligt lyst hår samt lysnet hår. Den effektive spray fjerner varme og gule toner fra håret og gør det smukt og glansfuldt.

Balmain Beauty Bag er et super luksuriøst sæt der indeholder de populære produkter til en super pris. I dette sæt finder du alt du behøver for den daglige pleje af dine extensions. Sættet indeholder 1 x Shampoo 250ml, 1 x Conditioner 250ml, 1 x Hair Mask 150ml, 1 x Shine Spray 75ml samt en af de super lækre Balmain hårbørster. Hårbørsten er blød og fleksibel og reder håret nemt ud uden at hive i hårpåsætningen.