Australian Gold

pr. side
1 til 24 af 91
1 2 3 4
4

Australian Gold

Austalian Gold er nogle af de førende, når det kommer til solprodukter. Du husker måske mærket fra solarie dagene, men brandet er så meget mere end dét.

Hele sortimentet indeholder lækre cremer der trænger hurtigt ind og efterlader huden godt beskyttet, fugtet og blød.

Solcreme faktor 50

Selvom vi befinder os I Danmark, og solen måske ikke virker så skrap herhjemme er det vigtigt at være godt beskyttet året rundt især i ansigtet. Solenstråler kan nemlig både give pigment forandringer og fremskynde rynker. Vores favorit ansigtssolcreme er Australian Gold Botanical Sunscreen Face Tinted SPF50 Mineral Lotion Non-Greasy denne solcreme er mineralsk, det vil sige den er lavet af det man kalder fysiske solfiltre. Det er især godt til dig der måske oplever at dine øjne løber i vand eller svier når du bruger solcreme. Udover de fysiske solfiltre indeholder cremen også lidt farve der efterlader huden med en smuk teint.

I sommermånederne er det selvfølgelig ekstra vigtigt at være beskyttet når man opholder sig i solen.

Den fejl de fleste begår er simpelthen ikke, at bruge nok solcreme. Der skal mere til end man lige forventer. Derfor er det også vigtigt at finde en god solcreme der trænger godt ind i huden. Her er vores favorit: Australian Gold Lotion Sunscreen SPF 50 m/selvbruner , der efterlader huden med en skøn gylden teint. Denne solcreme kommer også i en helt normal udgave uden farve: Australian Gold Lotion Sunscreen SPF 50 . Uanset, hvilken faktor man vælger at benytte er vigtigt at man ikke bliver skoldet når man har opholdt sig i solen. Det er også derfor man skal huske at smøre sig ind flere gang og huske at gensmøre hvis man har været i vandet eller tørre sig af med et håndklæde.