Køb Efter

ARDELL

pr. side
1 til 24 af 58
1 2 3
3

ARDELL

Det amerikanske mærke Ardell er et af verdens mest kendte og største brands indenfor kunstig øjenvipper. Virksomheden er førende og kendt for de bedste øjenvipper på markedet. Deres kunstige øjenvipper er populære og bliver ofte anvendt af professionelle makeupartister verden over.


ARDELL LASHES

Ardell har et meget bred udvalg af kunstige øjenvipper, uanset om du ønsker at skabe et mere dramatisk lash look til fest, eller kun ønsker at fremhæve dine øjne, uden at det ser alt for unaturligt ud. Ardells kunstige øjenvipper fremhæver øjnene og får dem til at se større og mere fyldige ud. Hvis du kender Ardell, så kender du nok deres bestsellers, som er Ardell Demi Wispies. Vælg de vipper der passer bedst til din smag og behov. Påsætning af vipperne behøver ikke at være jordens undergang, du kan nemlig vælge mellem fulde øjenvipper og single lashes. Ardell lashes har en løsning til alle, uanset om du ønsker et resultat af lange eller fyldige vipper. Med Ardell brush-on strip – lash adhesive behøver du ikke at bekymre dig om kvaliteten og vippernes holdbarhed, limen er gennemsigtig og tørrer hurtigt.


ARDELL VIPPER HOS KLUBKLUB

Køb kunstige øjenvipper fra Ardell og spar helt op til 70 %. Priserne begynder allerede fra 24 kr. Ved at købe hos Klubklub, får du altid gratis fragt, hurtig levering, 30 dages returret, super gode fordele og 100% ægte produkter til lave priser.