AMIKA

pr. side
21 vare(r)
1

AMIKA

Amika blev grundlagt i år 2007 i Brooklyn. Virksomheden sætter pris på kvaliteten af deres professionelle hårprodukter indenfor god hårpleje, styling og hårtilbehør. Amikas ønske er udvikling af produkter, der ikke skader mennesker samt miljøet. Selve navnet Amika stammer fra Latin og betyder veninde. Virksomheden signalerer her, at produkterne giver en god forkælelse, og er som en bedste veninde for håret. Amika står for sjov, samarbejde og eksperimenter, og produkterne passer til alle hårtyper.


AMIKA HÅRPRODUKTER

Amika er altid åben for nye teknologiløsninger og ingredienser, for at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunden. Produkterne er vegetarisk venlige og fri for sulfater, parabener og kunstige farver. Amika er blevet en meget populær hårpleje mærke, der bliver anvendt af mange frisører verden over. Alle hårplejeprodukterne fra Amika indeholder omega 3, 6, 7og 9, samt 15 gange så meget C vitamin, som en appelsin. Produkterne fra Amika er, og vil aldrig blive testet på dyr. Amikas shampoo og conditioner efterlader håret rent og blødt, uden at irritere hovedbunden. Med produkterne er du sikret, at du ikke påfører laboratoriske molekyler i håret. Hvis du kender Amika, så kender du også deres fantastiske perk up dry shampoo.


AMIKA HOS KLUBKLUB

Hos Klubklub kan du spare helt op til 70% på hårprodukter fra Amika. Vi har et stort udvalg af produkterne, hvad end du er på udkig efter hårolie, sulfatfri shampoo, en god hårmaske, hårspray, den perfekte dry shampoo eller måske hele serie, der er tilpasset din hårtype? Ved at købe hos Klubklub, får du altid gratis fragt, hurtig levering, 30 dages returret, super gode fordele og 100% ægte produkter til lave priser.