MONTAGNE JEUNESSE / 7th Heaven

pr. side
1 til 24 af 37
1 2
2

MONTAGNE JEUNESSE / 7th Heaven

Du kender måske nok de smarte ansigtsmasker fra Montagne Jeunesse og 7th Heaven, der kommer i små poser med en dosering der passer perfekt til en enkelt gangs brug. Med lidt snilde kan man dog også sagtens dele en pose med sin veninde. Det gode ved disse masker er at der findes én til et hvert behov. Uanset om du har tør hud der trænger til fugt, uren hud der trænger til at blive dybde renset eller kedelig hud der trænger til et boost. De populære ansigtsmasker efterlader huden blød og velplejet.

Det bedste ved disse ansigtsmasker er næsten prisen. Du kan altså give dig selv en god og billig ansigtsbehandling et par gange om måneden og du kan nemt mixe og matche de forskellige masker ud fra din huds nuværende tilstand.

I de kolde perioder har de fleste brug for en masse frugt for at holde huden blød og smidig. Her kan man med fordel benytte Montagne Jeunesse Creamy Coconut masken der efterlader huden hydreret, fornyet og strålende.
Har du derimod hudorme eller bumser kan du benytte Montagne Jeunesse Argan Oil Mud der er til kombineret og fedtet hud. Masken virker dybderensende og er rig på antioxidanter. Til urenheder er Montagne Jeunesse Blemish Mud og Montagne Jeunesse Charcoal Masque også rigtig effektive. Det er bare med at prøve sig frem og finde sin favorit.

I det store udvalg findes der desuden også effektive masker til håret, fødder og kroppen. Uanset hvilken del af din krop du ønsker at pleje har Montagne Jeunesse en maske til formålet. Hold den perfekte aften for dig og veninderne med de lækre masker til hele kroppen og få en skøn spaoplevelse derhjemme. Alle maskerne er parabenefri og milde mod huden.