Xjump

Få en god, sjov og aktiv dag hvor hele familien kan være med, med massere af anderledes motion.

Hvad er Xjump

I Xjump får i en dag med massere af oplevelser og sjov gennem sund leg og motion, da Xjump bestræber sig på at være meget mere end kun en trampolinpark. Deres vision er klar:

” At skabe et sted i trygge rammer, hvor man kan udfolde sit indre legebarn”

I Xjump er der aktiviteter der både kan give jer et adrenalin kick, skabe kvalitetstid samt give jer en masse sjove og gode oplevelser, hvor alle kan være med. Xjump er Danmarks største trampolinpark og i får adgang til at benytte de mere end 200 trampoliner, hvor der er mulighed for fri leg, udfordre hinanden i høvdingebold, basketball, battlebeam, forhindringsbaner og meget, meget mere.

Om du vælger at besøge Xjump sammen med familien, vennerne, kollegaerne burde der være noget for alle, også selvom du måske ikke har den store hoppe lyst, så kan du nemlig være i den hyggelige cafe, hvor du kan følge med i at de andre hopper rundt. I cafeen kan du nyde en kop kaffe eller andet drikkelse, samt er der muligheden for at købe mad som i kan nyde sammen når alle er færdige med at hoppe.

 

Som KlubKlub medlem

Som KlubKlub medlem har du lige nu muligheden for at spare op imod 23%, hvor du kan vælge enten en time eller hele to timer alt efter hvor længe i ønsker at besøge Xjump – se mere her.