KlubDeals

Er du medlem eller overvejer at blive medlem af KlubKlub, er der gode nyheder at finde i dette blogindlæg.

KlubDeals

Hos KlubKlub er vi meget glade og taknemmelige for både nye og gamle medlemmer, der bakker op om os og benytter vores platform. Derfor har vi valgt, at du som medlem af KlubKlub nu får mulighed for at få endnu mere ud af dit medlemskab, og derfor er vi starten af 2020 begyndt at oprette KlubDeals, som er til fordel for lige netop dig.

 

Men hvad er det?

En KlubDeal er en eksklusiv Deal, du får adgang til, når du som aktivt medlem er logget ind på din KlubKlub konto. Disse Deals sikrer dig unikke rabatter på alt fra kulturelle oplevelser til fantastisk madoplevelser. Vores mission med dette nye tiltag er at få de bedste Deals i hus for dig, så du opnår rabatter på blandt andet aktiviteter, du kan lave i dine ferier og weekender sammen med hele familien.

 

Hvordan startede det?

KlubDeals opstod, da vi her hos KlubKlub gerne ville give noget tilbage til vores trofaste og loyale medlemmer. Spørgsmålet var bare, hvordan kunne vi gøre det bedst muligt? Da du som medlem i forvejen sparer op til 90% rabat på vores produkter og får fri fragt, var det ikke muligt for os at sætte priserne yderligere ned. Vi gik derfor i tænkeboks, og her opstod idéen om KlubDeals med den klare mission:

 

"At skaffe de bedste Deals til fordel for vores medlemmer"

 

Vi begyndte at arbejde ud fra dette grundlag, og på nuværende tidspunkt har vi oprettet 16 Deals til vores medlemmer med alt fra oplevelser, mad/drikke, håndbold, møbler til rengøring og festivaler.

 

Hvorfor bruge KlubDeals?

Med KlubDeals får du nu mulighed for at spare endnu flere penge, og så endda på andre ting, end hvad vi kan tilbyde dig på vores hjemmeside. Med KlubDeals kan du spare penge på alt fra oplevelser og mad/drikke til festivaler samt rengøring. Så du finder altså lidt af det hele rundt omkring i Danmark, samtidig med at du stadig sparer masser af penge på dine skønhedsprodukter og alle de andre gode tilbud, du finder på vores hjemmeside.

 

Alt i alt

Alt i alt er disse KlubDeals oprettet til dig som medlem, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Derudover arbejder vi hele tiden på at oprette nye fordele til dig som medlem, så derfor er det bare med at holde øje med siden, da endnu flere fordele og Deals er på vej til dig.

 

Så kom endelig i gang med anvende de mange fordele, du får igennem dit medlemskab hos os.

 

Dine KlubDeals finder du her.