ENGAGE Festival 2020

ENGAGE Festival 2020

Kom med på Festival og nyd noget af det bedste musik og Comedy, mens du støtter et godt formål.

 

ENGAGE Festival

Er der noget bedre end at feste, mens at man støtter et godt og vigtigt formål – Nej det tror vi ikke, så derfor har vi indgået dette fantastiske samarbejde med ENGAGE Festival, en festival hvor du kan nyde noget af det bedste musik og Comedy med god samvittighed da formålet er at støtte veteransagen.

 

Hvordan er det startet

ENGAGE Festival er oprettet af Veteranfonden, som er et privat initiativ der drives af ildsjæle der arbejder stærkt med 4 formål: Anerkendelse, fællesskab, oplysning og indsamling. Med ENGAGE ønsker de at styrke den danske veterankultur, og bygge bro mellem veteraner, deres pårørende og resten af samfundet. Veteraner er de personer der har været udsendt i krigs – katastrofeområder på vegne af Danmark, som enten soldat, sygeplejeske, læge, politi eller beredskabet. Tanken bag festivalen er at bringe folk sammen og at der skal skabes de bedste mulige rammer for at få en skøn dag, hvor veteraner og ikke-veteraner kan mødes under festlige rammer.

 

ALLE er velkomne til ENGAGE!

Som ikke-veteran er du mere end velkommen til at komme med, for ENGAGE Festival er for alle og ønsker at skabe en god dag for både veteraner, men også lige så meget for alle andre – da det både støtter et godt formål, men ligeså meget skabe en fælles forståelse i samfundet omkring hvad veteraner og deres pårørende går igennem. ENGAGE Festival er stedet hvor du kan få lov til at være med i et fællesskab og ikke mindst møde masse nye mennesker.

 

ENGAGE lytter også til dig

ENGAGE Festival er stadig ret ny, og forsøger hele tiden at blive bedre. Efter tilbagemeldinger fra gæsterne, kan du både opleve og nyde forskellige kunstner og musikgenre eller også kan du grine med de sjove komikere på vores Comedy scene. Maden får også et løft og der kommer et endnu større udvalg. Kort sagt: På festivalen finder du altså noget for hver en smag om det er indenfor musik, Comedy eller mad. Det vil altså sige at til ENGAGE festival bare skal komme og nyde omgivelserne, maden, Comedy, musikken og ikke mindst alle de åbne mennesker du vil møde på dit besøg af festivalen.

 

2 chancer

Som KlubKlub medlem at spare 25% på dine billetter og dette gælder til begge festivaler, både den i København d. 23. maj og den i Skive d. 22. august.

 

Så nu håber vi bare at vi mødes på ENGAGE Festival i sommeren.

 


TILFØJ KOMMENTAR