Nordsøens Oceanarium

Nordsøens Oceanarium

Kom med til en eventyrlig dag, under havets overflade og mød de spændende dyr der lever i Nordsøen.

Få en dag udover det sædvanlige

Tag med på en eventyrlig dag i Nordsøens Oceanarium, hvor du får en dag udover det sædvanlige under havets overflade. Nordsøen Oceanarium byder på 6 millioner liter vand, 10.000m2 indendørs, 5.000m2, 75 akvarier, røre bassiner, 8.000 fisk og andre havdyr, blandet andet møder du nogle forunderlige klumpfisk samt de legesyge og nysgerrige sæler – alt i alt træder du i Nordsøens Oceanarium ind i en verden fyldt med et fantastisk og spændende dyreliv.

 

Vinterferiens højdepunkter

Vinterferien er selvfølgelig ingen undtagelse og Nordsøen Oceanarium holder derfor åbent alle dage, hvor de står klar til at byde jer velkommen til en interessant og lærerig dag for både store og små. Nordsøen Oceanarium har mellem d. 8 februar til 23 februar arrangereret en masse fede aktiviteter til jer som er spredt ud på hele dagen – dette er aktiviteter som: sælfodring, åbent backstage – hvor i møder personalet, fiskeunger, hummere og fortæller om hvad der foregår bagved, åbent ocean view – hvor du kan se Oceanarium fra oven og være med til at fodre fiskene, samt Oceanariefodring, hvor du kan opleve klumpfisken, hajerne og strimefiskene blive fodret.

 

Nordsøens Jægere

Som noget helt nyt hos Nordsøen Oceanarium, får i mulighed for at opleve den nyeste udstilling, en udstilling, som går under navnet Nordsøens jægere. Nordsøens jægere tager jer gennem Nordsøens fødekæde, en fødekæde der har mottoet ”at æde eller bliv ædt! ”. Under udstillingen finder i ud af at rovdyr kommer i alle størrelser og former, samt hvilke forskelle og ligheder der er mellem jagt med og uden tænder, mens du vil opleve alt fra de mindste planktonorganismer til de største fisk, hajer og hvaler – alt dette finder du i de autentiske og smukke omgivelser Nordsøens Oceanarium har skabt for at give jer en fantastisk dag, under overfladen.

 

Det bedste af det hele

Det bedste af det hele er at du som KlubKlub medlem får mulighed for at opleve hele hærligheden med 15% rabat for dig og din familie hvis du bestiller din billet online – en ekstra fordel er at i også får muligheden for at springe køen over, så du hurtigere kan komme ind og opleve det smukke univers der foregår under hav overfladen. Hvis du ikke når det i vinterferien, så frygt ej – denne rabat får du også efter vinterferien. Din Deal finder du lige her.

 

"Så vores bedste råd er at du gør dig selv og din familie den tjeneste at besøge Nordsøen Oceanarium!"

 

 


TILFØJ KOMMENTAR