Hungry.dk

Hungry.dk

Få den bedste Deal, på noget af det bedste Take-away du finder i Danmark om du er til amerikansk, italiensk, eller noget andet.

Nemt & lækkert

Elsker du også bare Take-away der bliver leveret lige til døren? Så er denne Deal den helt rette for dig også selvom du henter selv! – vi har nemlig været så heldige at få lov til at indgå et samarbejde med Hungry, der ønsker at give jer medlemmer 15% på kommende ordre – bliver det meget bedre? Nej det tror vi ikke.

Hvad får du

Hos Hungry får du en stor platform med mere end 1500 restauranter, landet over, så lige meget hvor i landet du befinder dig, burde du have mulighed for at benytte denne Deal også selvom du ikke har en computer i nærheden, for rabatkoden kan nemlig også bruges på app’en, hvor du med få klik kan bestille den mad du ønsker, og restauranten så svarer dig med det samme tilbage med en forventet leveringstid eller afhentnings tid - dette er bare simpelt og lige til. Derudover bestræber de sig hos Hungry for at få noget til enhver smag og det må man sige du får her om du er til italiensk, amerikansk eller noget helt andet. – så tøv ej, Take-away smager bare bedre med en god rabat.

Hvem er de

Hungry gik for første gang i luften i marts 2013, men en klar mission:

At give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take-away mad melder sig.

Og den mission skulle vi mene at Hungry har levet op til, dette har de gjort gennem deres fokus på udvalg, relevans og loyalitet. Bag Hungry teamet sidder nogle engageret medarbejder der nemlig hele tiden sidder og arbejder på at forbedre oplevelsen både for dig som kunde men også for restauranterne der levere din mad.

Men…

Nu sidder du sikkert og tænker det er for godt til at være sandt, men tro det eller ej – som KlubKlub medlem får du 15% på din kommende ordre bestilt gennem Hungry og så leverer de det endda lige til døren hvis du ønsker det, det eneste "men" du finder i denne aftale er at du ikke kan kombinere det med andre kampagner og tilbud.

Så tvivl ikke med at få brugt rabatkoden, den er oprettet lige til netop dig, du finder den her.


TILFØJ KOMMENTAR