4 SIMPLE TRIN TIL SMUK HUD

4 SIMPLE TRIN TIL SMUK HUD

Har du endnu ikke din helt egen plejerutine? Fint ud af hvordan du bør pleje huden både morgen og aften.

1. RENS

Inden du går i gang med din hudpleje rutine, skal du huske at rense dine hænder, så de er helt rene, når du skal til at røre ved dit ansigt. Det er meget vigtigt at huske at rense huden, og det handler ikke kun om at fjerne makeup, men også at fjerne sved, snavs eller bakterier fra huden. Huden regenererer bedre, og tager godt imod efter at have fjernet snavset. Personer der fravælger hudpleje og rens til hverdag, risikerer at deres hud ældes hurtigere, bliver tilstoppet af hudorme og snavs. Vask ansigtet med lunkent vand, da både varmt og koldt vand kan give irritationer for huden. Rens ansigtet både om morgenen og om aftenen.

1. Clinique Liquid Facial Soap 2. Caudalie Instant Foaming Cleanser  3. La Roche Micellar Water Gel  4. Jurlique Replenising Cleansing Lotion  5. Ahava Refreshing Cleansing Gel  6. Hauschka Soothing Cleansing Milk

2. EKSFOLIER

Det er vigtigt at fjerne døde hudceller og andet skidt der sidder på ansigtet. Eksfoliering hjælper dig med at fjerne akne, hudorme, forstørrede porer, og at pleje rynker. Du kan eksfoliere huden med produkter i form af creme, tonic, masker, ansigts skrub, serum eller lotion.
Mens huden om aftenen har brug for at blive ren, så den kan ånde og regenerere sig selv i løbet af natten, har den om morgenen godt af at få fjernet sved, talg og andre urenheder, der kan have sat sig i løbet af natten.

1. John Masters Jojoba & Ginseng Exfoliating Face Cleanser  2. Murad Age reform Exfoliating Cleanser   3. REN Rosa Centifolia Gentle Exfoliating Cleanser   4. E.l.f. Exfoliating Scrub   5. Clinique Exfoliating Scrub100

 

3. FUGT

Uanset hvilken hudtype du har, er det vigtigt at give huden den fugt, som den har brug for. Det er individuelt, hvilken fugtighedscreme man bør vælge. Samtidig er det godt at skifte cremen, afhængig af hvilken årstid det er. De fleste har brug for en mere fed creme i løbet af vinterperioden, og om sommeren kan en fed creme virke for tung. Husk derfor at skifte cremens fedtindhold om sommeren/vinteren. Husk at vælge den rigtige fugtighedscreme, der passer bedst til din hudtype. Fugtighedscremen er meget vigtig uanset om du har tør hud, normal eller fedtet. Hvis din hud i forvejen er fedtet, er det vigtigt at smøre den med en creme, der indeholder talg reducerende ingredienser og har til formål at holde ansigtet mat.

1. AHAVA Age Control Even Tone Moistrurizing SPF 20  2. Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream  3. Caudalie Resvertrol Face Lifting Soft Cream  4. Dr. Hauschka Cleansing Cream  5. Jurlique Rose Moisture Plus Moisturising Cream  6. Elemis Hydra Balance Day Cream  7. Elemis Hydra-Nourish Night Cream

4. SOLBESKYTTELSE

Solbeskyttende creme er den sidste produkt du bør bruge, inden du går i gang med at lægge makeup. Huden i ansigtet er meget følsom, derfor er det vigtigt at du lægger solcreme inden du går ud af døren. Hvis du ikke ønsker, eller ikke har tid til at påføre flere cremer om dagen, kan du i dag finde mange dagcremer, der indeholder SPF, der samtidig beskytter huden mod den skadelige UV stråling i sollys.

1. Elf Beauty Shield Skin Shielding Moistrizer spf 50  2. Australian Gold Botanical Sunscreen Face Tinted SPF 50   3. Australian Gold Botanical Sunscreen SPF 30 Mineral Lotion Non-Greasy   4. Murad White Brilliance SPF 50 50 ml   5. Caudalie Soleil Divin Anti-ageing Face Suncare SPF 30

TILFØJ KOMMENTAR