SÅDAN BRUGER DU ARGAN

SÅDAN BRUGER DU ARGAN

Brug argan olie til hår, hud og neglepleje. Læs mere og få inspiration til hud, hår og neglepleje.

ARGAN OLIE - DET MAROKKANSKE GULD 

Argan Olie er et vegetabilsk olie, der er lavet af arganfrugternes kerner fra argantræet. Frugterne er på størrelse med en blomme, og indeni hvert enkelt frugt sidder der en argannød. Nødderne indeholder typisk 1 – 3 kerner, der bliver presset ved lav temperatur.
Olien bliver også kaldt for ”Det Marokkanske Guld”, dette skyldes oliens rige egenskaber, der er perfekte til hår og hudpleje.

ARGAN OLIENS EGENSKABER

Essensielle umættede fedtsyre Øger hudens elasticitet, er fugtgivende og øger hudens blødhed.

Vitamin E har en helende effekt og modvirker fugttab. E-vitamin har også en forebyggende effekt på tidlig ældning af huden, og anvendes ofte i anti-age cremer. Du kan også finde E-vitamin i aftersun og solcremer, da det har en positiv virkning mod solskader.

Polyphenol Bidrager med at forbedre hudens fugtbalance og resulterer hudcellevækst. Egenskaben omfatter ofte hudrensere, ansigtsmasker og fugtighedscremer. Polyphenol har også solbeskyttende virkninger.

Karotén Beskytter huden mod solstrålinger, som du ofte kan finde i solcremer.

ARGAN OLIENS VIRKNING

Den kosmetiske Argan olie blev opdaget i slutning af 1990’erne, og anvendes af mange kosmetik producenter, som eksempelvis Agadir, Moroccanoil og mange andre. Argan Olie er blevet en meget populær ingrediens i skønhedsjunglen. Ingrediensen er god at anvende både på hud, hår og negle, som du her kan læse mere om. Olien har en plejende og helende effekt på huden, og er løsningen på mange hår, hud, og negle problemer.

NEGLE

Har du flossede negle, tørre negleånd eller knækker dine negle let? Overvej at inddrage argan olie i din negle pleje rutine, som er vejen til sunde og stærke negle. Der er mange grunde til flossede negle, og en af grundene er, at de mangler fugt. Husk at det er begrænset, hvor meget fugt dine negle kan indtage, undgå derfor at smøre neglene med store mængder af argan olie. For at opnå de bedste resultater, start med at vaske hænder under lunt vand, tør hænderne med en håndklæde, og smør et meget tyndt lag af olie på dine negle og neglebånd. Olien skal have tid til at trænge ind i neglene, derfor skal du lade være med at vaske olien af. For at give neglen den næring og fugt den har brug for, gentag plejerutineen en gang dagligt.

Spar op til 56% på John Masters Organic - KØB HER!

 

HUD

Du kan anvende argan olie til hudpleje, der giver huden en fugtgivende effekt. Argan olie resulterer en blødere, smidigere og stærkere hud, som du allerede kan se efter få dages brug af olien. Arganolie kan anvendes til alle hudtyper, ligegyldigt om du ønsker at reducere hudens fugtbalance, eller har brug for ekstra fugt til din hud. Olien giver desuden en fantastisk effekt på hudproblemer som psoreasis, eksem, betændelse, fine rynker, strækmærker, akne, bumser og hudorme.

Spar op til 80% på AHAVA - KØB HER!

Spar op til 57% på 7th HEAVEN - KØB HER!

 

HÅR

Argan olie indeholder en masse gode egenskaber, der har en positiv virkning til håret. Olien resulterer en langvarig fugtighed til håret, øger dets elasticitet, samt stimulerer hårvæksten. Ved at anvende argan olie i din hårpleje, modvirker du spaltede spidser, knækkede hårstrå og resulterer stærkt, sundt og glansfuldt hår.
Det store mængde af E-vitamin modvirker hårets fugttab og beskytter håret. Hvis du har problemer med skæl og/eller svamp i hovedbunden, kan Argan Olie være din problemløsning.

Spar op til 68% på Agadir - KØB HER!

Du kan anvende argan olie til mange former for kosmetisk pleje. Udover de ovennævnte kategorier, er olien også god til tørre læber, er velegnet som antiaging serum, har en helende effekt mod sår, virker forebyggende mod strækmærker og meget mere.


TILFØJ KOMMENTAR