FÅ FLOTTE OG BLØDE FØDDER

FÅ FLOTTE OG BLØDE FØDDER

Det er snart tid til at få fødderne ind i sandalerne. Se vores guide til flotte og bløde fødder.

6 RÅD TIL FODPLEJE

Sommeren nærmer sig, og det er på tide, at få fødderne ud af sko og sokker.  De fleste personer husker at pleje hår, ansigt og kroppen, men glemmer ofte alt om deres fødder. Hård hud på fødderne opstår, når et område ofte bliver udsat for tryk. For at undgå eller mindske denne problem, giver vi dig 6 enkle trin til din fodpleje.

1. TØR FØDDERNE

Husk at tørre fødderne og tæerne grundigt efter bad, for at undgå hudsvamp. Hudsvamp trives af fugt og for at undgå disse problemer, bør du anvende luftigt fodtøj. Husk samtidigt at tørre tæerne grundigt efter bad.

2. KLIP NEGLENE

Ønsker du sunde negle, bør du altid klippe neglene lige over. Klipper du neglen ud i siden, risikerer du at få betændelse i neglen, og i værste tilfælde er der stor risiko på at neglen går løs. Lad være med at klippe neglene i store bidder, fordi neglene risikerer at svække. Husk at klippe neglene forsigtigt og i små mængder ad gangen, dette kan du gøre med en negleklipper fra Tweezerman.

KØB NEGLEKLIPPER FRA TWEEZERMAN HER

3. FJERN SNAVSET

Fjern de døde hudceller under neglene, ved at anvende en blød neglebørste. Dette kan du gøre med neglebørsten fra Sibel Nails & Fod.

KØB SIBEL NAILS FOOD NEGLEBØRSTE HER

4. HÅRD HUD

Vedligehold hælene ved at bruge en pimpsten eller en almindelig hælfil, til at skrubbe områder med hård hud. Det kan du gøre med en Sibel Flexfile for hænder og fødder.

KØB SIBEL FLEXFILE HER

5. FODMASKE

Forkæl fødderne med en god fodmaske, som du kan pleje fødderne med. Mange fodmasker resulterer blødere og glattere effekt på fødderne. Dette kan du gøre med en nærende og fugtgivende fodmaske fra 7th Heaven.

KØB MONTAGNE 7TH HEAVEN FODMASKE HER

6. Cremen

Masser fødderne i en god fugtighedscreme 1 til 2 gange dagligt, undgå at massere cremen i området af dine tæer. Fugtighedscremer er en god pleje for dine fødder, og resulterer en blødere effekt. Du kan pleje fødderne med Ahava Intensive Foot Cream. Cremen er rig på mineraler fra det døde hav, og er med til at øge fugtighedsniveaet, samt beskytte dine fødder mod fugttab.

KØB AHAVA INTENSIVE FOOT CREAM

Hvis dine fødder er meget ømme, har store revner og disse 6 trin ikke hjælper, vil vi råde dig til at bestille en fod behandling. Behandleren hjælper dig med at fjerne den hårde hud på fødderne, hvor du efterfølgende kan fortsætte med en forebyggende behandlingen derhjemme.


TILFØJ KOMMENTAR