GØR DIT HÅR FORÅRSKLAR

GØR DIT HÅR FORÅRSKLAR

Find ud af hvordan du gør håret forårsklar. Få tips, der hjælper dig med hårpleje.

GØR DIT HÅR KLAR TIL FORÅRET

Vinteren er hård for håret og hovedbunden. Det er perioden, hvor spidserne bliver udtørret, håret knækker, vi får ofte spaltede spidser og skæl i hovedbunden. Det er derfor vigtigt at gøre noget godt for håret, samt forberede det til forår og sommer. Vi har samlet nogle enkelte tips til, hvordan du fremskynder gode resultater og får sundt, lækkert og glansfuldt hår.

 

KLIP SPIDSERNE

Gør dig selv en tjeneste og få klippet alle de tørre og spaltede spidser af, der alligevel ikke er til at redde. På den måde gør du håret klar til behandling og pleje.

 

UNDGÅ DEN DAGLIGE HÅRVASK

Den daglige vask forværrer hårets udseende og efterlader det glansløst. Det resulterer tør hovedbund, ødelægger hårrødderne og du kommer til at overproducere talg, der resulterer fedtet hår. I stedet for at vaske håret hver eneste dag, er det nok at skylle det i vand.
Trend 2019 - Løs knold, pandebånd og hårtørklæde er blevet et nyt trend i 2019. Dæk noget af det fedtede hår, på en trendy mode.

 

PAS PÅ MED HÅNDKLÆDET

Når du gnubber håret med håndklædet, kan det resultere at håret nemt knækker og kommer til at se grimt og kedeligt at se på. Vores råd er, at du fjerner det overskydende vand med fingrene, og let dupper håret med håndklædet.

 

HÅRPLEJE UNDER VASK

Husk at pleje håret med produkter, der passer bedst til din hårtype. Maria Nila har et stort udvalg af produkter tilpasset forskellige hårtyper. Det du skal huske at inddrage i din hårpleje er shampoo, conditioner, hårmaske og hårolie.
Skru ned for vandtemperaturen under hårvask. Både for varmt eller for koldt vand kan irritere hovedbunden og have en stor indflydelse på håret. Det resulterer ofte tørt og ødelagt hår. Brug shampooen 2 gange, da den første hårvask renser og fjerner snavset, mens det andet hårvask plejer håret og hovedbunden. Påfør efterfølgende hårmasken, der behandler håret. Brug hårmasken en til to gange om ugen, afhængig af produkternes anvendelse. Efter at du har skyllet håret, slut af med en conditioner, da den lukker hårstråene og beskytter håret. Vi anbefaler hårpleje fra Maria Nila, der er 100% vegansk samt sulfat- og parabenfri. Spar op til 46% på produkter fra Maria Nila.

KØB MARIA NILA PRODUKTER HER

 

BESKYT HÅRET

Håret har ligeså meget brug for solbeskyttelse som resten af huden. Foråret er på vej og solen kommer snart frem, husk derfor at have solbeskyttende produkter i dit skab. Håret kan nemt tage skade af solens kraftige UV stråler.
Kan du ikke leve uden en føntørrer, glatte eller krøllejern? Husk altid at anvende varmbeskyttelse til håret. Den høje temperatur fra varme stylere beskadiger håret og udtørrer hårets naturlige fugt. Brug derfor varmebeskyttelse, som ligger en beskyttende lag, og modstår hårets udtørring.
Vi anbefaler varmebeskyttende Cream Heat Spray fra Maria Nila, der virker genopbyggende på skadet hår. Sprayen beskytter både mod den varme temperatur fra føntørrer, glattejern og krøllejern, men også mod solens UV stråler.

KØB MARIA NILA HEAT SPRAY HER

HUSK HÅROLIE

Vær ikke bange for at bruge hårolie. Olien tilfører næring til dit hår, og får det til at se sundt og lækkert ud. Hårolien er godt for enhver hårtype, uanset om du har glat eller krøllet hår.
Fordel olien i hårspidserne og hårlængden. Undgå at putte olien i hovedbunden, da det får håret til at se fedtet ud. Olien giver håret blødhed og glans, så håret ser sundt ud. Vi anbefaler Maria Nila True Soft Argan Oil, der indeholder blødgørende, styrkende og fugtgivende egenskaber. Olien beskytter samtidig håret mod UV stråling og andre frie radikaler.

KØB MARIA NILA TRUE SOFT ARGAN OIL


TILFØJ KOMMENTAR