DE SMUKKESTE LÆBER

DE SMUKKESTE LÆBER

Vælg den helt rigtige læbestift, der passer til dine læber, og få gode råd til pleje af tørre læber

Hvilken farve passer til dine læber? 

Søger du råd om hvilken farve der passer bedst til dine læber? Oftest afhænger det af formen på dine læber og din hudtone, der bestemmer hvilken læbestiftfarve du bør vælge.

 

FYLDIGE LÆBER

Lyse nuancer såsom, rosa, beige og koraltoner er oftest farver der ser godt ud på små læber. Mørke og kraftige farver får dine læber til at se tynde og unaturlige, derfor er det bedst at undgå dem. Er du ked af over dine tynde læber? Lad vær, du kan faktisk snyde dig til fyldigere læber uden kirurgisk hjælp. Tegn på selve læbekanten med en lipliner, og mal læberne med et naturligt farve læbestift.

 

SMALLE LÆBER

Alle farver passer stort set til de fleste personer, der har fyldige læber. Du kan bruge lige fra de naturlige nuancer til en kraftig mørkerød tone. Hvis du anvender lipliner anbefaler vi at male læberne under læbekanten, så de ser naturligt ud.

 

TØRRE LÆBER

Hvis du har tørre læber er det en god idé at undgå de kraftige og mørke farver. Det anbefales at du går efter lyse toner, der ligger tættest på farven af dine naturlige læber.

 

6 gode råd til pleje af tørre læber

1. Det obligatoriske råd er, at du altid bør have en fugtgivende læbepomade i din håndtaske. Vælg en alkoholfri læbepomade, der indeholder naturlige ingredienser. Læbepomade fra Dr. Hauschka er rig på vitaminer og mineraler, som giver dig intensiv læbepleje, der virker beroligende og mindsker irritationer.

 

2. Den nemmeste vane vi ofte glemmer i vores hverdag – nemlig at drikke vand. Det er vigtigt at drikke vandet hele året rundt, og en voksen bør drikke 2,5 l vand dagligt.

 

3. Læbebalsam med glycerin indhold, som virker beskyttende og genopbyggende. Vi anbefaler dig en Caudalie Lip Conditioner, som virker helende med anti-age effekt.

 

4. Det er meget vigtigt at pleje læber i efterår og vinterperioden. Du bør være opmærksom om plejeprodukterne indeholder solfaktor (SPF). Beskyt læberne med en SPF på 10 eller mere, og lad være med at slikke på dine læber udendørs, da det giver en udtørrende effekt.

 

5. Honning virker beskyttende på dine læber, og får dine læber til at se pæne igen. Påfør honning på dine læber (tilsæt sukker hvis du ønsker en peeling efekt) og lad den sidde i 15-20 min. Vask efterfølgende læberne med vandet, hvis du ikke allerede har spist alt honningen.

 

6. Børst dine læber med en blød tandbørste. På den måde kan du midlertidig rede sprækkerne på dine læber. Husk at påføre en god læbepomade efterfølgende.


TILFØJ KOMMENTAR